Meet KHY – ima li granica za Jenner/Kardashian

Tekst: Ivona Lekan

Nakon malo više od mesec dana od lansiranja, brojnih sold out-a, dugačke wish liste i trećeg drop-a, možemo reći da KHY nije još jedna déjà vu etiketa – već brend koji planira da ostane.

Nije da nikada nismo videli komade slične onima koje je Kylie u kolaboraciji sa gostujućim brendovima predstavila kao deo svog novog biznis poduhvata. Ipak, ime koje je postalo sinonim za modu i lepotu dovoljno je snažno da i od običnog, napravi spektakl. Kada tome dodamo nepogrešiv osećaj za trendove i It komade koji je Kylie stekla razvijajući Kylie Cosmetics, Kylie Skin i Kylie Baby, sve su šanse da KHY čeka zanimljiva budućnost.

Upoznajte KHY

DROOP 001 bila je prva kolekcija i kako deluje, samo nagoveštaj onoga što tek dolazi. Linija definisana crnom veštačkom kožom koja se našla na mini i maksi haljinama sa upadljivim rajsferšlusima, pantalonama, topovima, moto rukavicama i trench kaputu koji je odavno sold out, vrlo brzo je osvojila srca širom sveta.

Svedeni edgy minimalizam, tamni tonovi i bickercore duh koji je u trendingu već neko vreme, u srži su inauguralne kolekcije nastale u saradnji sa berlinskim brendom Namila. Kolekcija se može pohvaliti impresivnim veličinama u rasponu od XXS do 4X i pristupačnim cenama koje se kreću od $48 to $198.

DROOP 002 nastala je u kolaboraciji sa Entire Studios, mladim brendom poznatim po atraktivnim komadima koje odlikuju luksuzna estetika i pristupačne cene. Ključni komad kolekcije koja je mahom rasprodata je Standard Puffer jakna koja, poput čitave kolekcije, dolazi u beloj, crnoj i plavoj boji. Podjednako popularni komadi su i Puffer prsluk, cargo pantalone, uski kombinezon koji ističe obline, kao i strukirana Puffer jakna.

DROOP 003 je treća kolekcija koja će biti dostupna od 7. decembra, a u znaku je sportske i casual estetike. Dukserice, topovi i trenerke dolaze u crvenoj, crnoj i beloj paleti boja i u oversize, crop i relaxed krojevima, najskuplji komad koštaće $70, a novu kolekciju možete pronaći na khy.com.

Jenner/Kardashian biznis era 

Mnogi su pomislili da će sestre Jenner/Kardashian malo odmoriti nakon što je Kim lansirala Skims, a Khloe predstavila brend Good American, međutim Kylie je sa najnovijim modnim poduhvatom pokazala da za njih nema granica.

King Kylie ili Khy kako je prijatelji zovu, iza sebe već ima tri uspešna brenda – Kylie Cosmetics koji je doživeo ogroman uspeh zahvaljujući kome je Kylie dobila epitet makeup mogula, Kylie Skin liniju proizvoda za negu lica i Kylie Baby kozmetiku za negu kože i kose beba i dece svih uzrasta.

Da li se sa KHY biznis krug Kar-Jenner klana zatvara ili će se još neko pridružiti ovoj velikoj i zanimljivoj družini brendova još uvek je nepoznato, ali verujemo da nas najpopularnije sestre na planeti neće dugo držati u neizvesnosti.

Foto: Promo, Instagram

POVEZANE VESTI