MED SPA – lepota ABOVE &BEYOND

Tekst: Jelena Milovanović
Da svojom, vizijom, ljubavlju i posvećenošću snovima ljudi mogu da pomeraju planine, svedočimo svakodnevno u ovom digitalnom svetu. Ali da svet takođe mogu praviti “lepšim” pokazuju nam Nina Kovrlija i Katarina Vujačić.

Nakon 15 godina iskustva u beauty industriji Nina Kovrlija se udružuje sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Katarinom i prijateljstvo prerasta u profesionalni odnos. Ninin holistički pristup nezi kože i Katarinino bogato internacionalno iskustvo u oblasti hotelijerstva rezultiraju u MedSpa – prvi MedSpa koncept koji objedinjuje SPA tretmane sa najsavremnijom tehnologijom i estetskom medicinom. Ovaj savršeni beauty kutak odlikuje potpuna usluga za svakog klijenta, od samog servisa do rezultata na najvišem nivou. Ne morate više ići na tri različite lokacije da biste vodili računa o telu, licu i opuštanju, dovoljno je posetiti MedSpa da biste se osećali sjajno u svojoj koži.

Ideja leži u konstantnoj nezi koja vodi ka gracioznom starenju. U današnje vreme, izgledati sveže i vitalno nije samo pitanje sujete, već i kulture. Srećom, neinvazivne kozmetičke procedure i tretmani najnovije generacije, kada se rade stručno i redovno, dovode do suptilnog osveženje bez skalpela. Kada se upravo ti tretmani, spoje sa omiljenim brendovima za negu, koji su na samom vrhu svetske ponude Biologique Recherche, Augustinus Bader, Mesoestetic, Juvederm, Prophilo, BTL, Candela, dešava se magija.

Tretmani su potpuno personalizovani i prilagođeni za svakog klijenta ponaosob, sa akcentom na negovanje autentičnosti pojedinca. Rezultat je onaj iskonski osećaj sreće kada vidite kako vam se vraća svežina, blistavost i jedrost kože.

Pored klasičnih facial tretmana u ponudi MedSpa su i BIOLOGIQUE RECHERCHE tretmani i Level Up tretmani:

Microneedling

pročišćavanje kože, tretiranje ožiljaka, smanjivanje pora, prevencija i tretiranje postojećih bora.

Exilis radiotalasni lifting

koji se preporučuje kao preventiva u borbi sa borama,ali i kao zamena za invazivnije estetske procedure ili priprema za iste.

Face Sculpture

specijalno dizajnirana masaža lica u trajanju od 45min za preoblikovanje kontura i lifting efekat.

New Skin Tretman

za blistavu i pročišćenu kožu.

Osim nege lica u svoju ponudu MedSpa je uvrstio visokotehnološke procedure za toniranje, oblikovanje i definisanje tela – hirurški rezultati, nehirurškim metodama. Zahvaljujući Emsculpt aparatu možete kroz samo nekoliko tretmana dobiti tonirane mišiće, definisanu figuru i smanjene masne naslage, a Exilis Ultra 360 otklanja višak masnog tkiva i istvremeno zateže kožu. Odličan izbor kada želite da mršavite, ali ne želite da vam ostane višak kože.

Ako tražite način kako da negujete svoje lice ili telo, naći ćete ga na ovom specijalnom mestu, gde različitim tehnologijama i metodama Nina i Katarina, ističu i neguju lepotu, unapređuju određena stanja tela i lica što dovodi do toga da im poverenje ukazuju dame koje na prvom mestu cene kvalitet.

Foto: MED SPA

POVEZANE VESTI