Mango i Simon Miller: Moć jarkog kolorita za pobedničku kolekciju leta

Tekst: Maja Bunčić
Spoj Kalifornije i Mediterana doneo je neophodno modno osveženje sezone.

Ako ste ljubitelj komada popularnog španskog brenda Mango, sigurno ste već čuli za njihovu novu kolekciju koju su kreirali u saradnji sa Simon Millerom, američkim dizajnerom koji je poznat po svojim  minimalističkom i suptilnom stilu.

Njihov dizajn kombinuje luksuzne materijale s jednostavnim i modernim linijama, dok se svi modeli ističu bogatim koloritom, kao zaštitnim znakom ove saradnje.

Kolekcija objedinjuje prepoznatljivi opušteni kalifornijski zapadni obalni stil Simona Millera i mediteranski stil Mango brenda. Rezultat je igrački, bezbrižan garderober spreman za nošenje tokom dugih, nezaboravnih letnjih dana.

Prema rečima brenda, modeli su „inspirisani svetom koji se nalazi ispod mora“, tako da možete očekivati školjke, sunce, bogate plave nijanse i mnogo živopisnih printova napravljenih od prirodnih, laganih vlakana i tekstura poput lanenog platna, pamuka i frotira.

Za sve one koji vole da se igraju bojama, ova kolekcija je prava poslastica bogata bojama, printovima i teksturama. Modeli se ističu živahnim i razigranim tonovima, smelim koloritom, te prirodnim i laganim materijalima.

Komadi su idealni za one koji žele da unesu malo radosti i boje u svoj garderober, ali i da ostanu verni svom stilu i ličnosti. Mango i Simon Miller uspeli su da kreiraju modele koji su istovremeno moderni i nostalgični, sofisticirani i zabavni, eklektični i opušteni.

O kolekciji koja je pravo sezonsko osveženje na modnoj sceni, može se reći da je odraz duha vremena u kome živimo, u kome se traži više optimizma, kreativnosti i individualnosti. Kolekcija takođe pokazuje kako se mogu spajati različiti uticaji i stilovi u jednu celinu koja donosi smisao i harmoniju. Kompletna ponuda očekuje vas na linku.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI