Make up inspiracija – ovi ajlajneri u boji asociraju na leto

Tekst: Milena Veselinović

Letnja sezona je vreme nošenja jakog SPF-a, redovne hidratacije ali i sjajna prilika za eksperimentisanje sa šminkom i igranje sa bojama na licu.

Korišćenje ajlajnera u boji jedan je od idealnih načina da skrenete pažnju na svoj make up izgled. Ne morate biti ekspert u izvlačenju linija da biste iscrtali oči ajlajnerom, ali činjenica je sledeća: practice makes perfect.

Vežbajte kako bi vaše linije bile besprekorne.

Puno je načina na koje možete transformisati svoj make up look, a ajlajneri su jedan od proizvoda koji tome može doprineti. Ako oklevate da li će vam nešto dobro stajati, naša je preporuka da istražite svet boja i tekstura proizvoda kako biste se što bolje upoznali sa različitim formulacijama i otkrili koja vam najbolje prija.

Bez obzira na boju očiju i kose, olovka za oči, flomaster ili tečni ajlajner zauzeće centralno mesto i omogućiti da se istaknete svojom šminkom.

11:11 tim preporučuje sledeće letnje nijanse:

  1. Chanel Stylo Ombre et Contour 06 Nude Eclat – savršena krem formulacija klizi na kapku i brzo se setuje.
  2. Revolution Pro Royal Purple – kremasti ajlajner, mat završnice, koji dolazi u kompaktnoj teglici i za koji će vam biti potrebna četkica.
  3. Urban Decay 24/7 Glide On Electric Empire – metalik zeleni ajlajner u olovci, vodootporne formule koja će izdržati i najviše temperature.
  4. NYX Professionak Epic Wear Liner 02 – letnja, zlatna nijansa koja je uz to i vodootporna.
  5. Make Up For Ever Aqua Resist Color Ink Pink Blaze – izuzetno tanka četkica čini ga jednim od najpreciznijih ajlajnera na tržištu.
  6. NYX Professional Blue Thang – intenzivna nijansa i fleksibilan aplikator za jednostavno korišćenje.

Ajlajneri mogu doći u različitim pakovanjima i teksturama. Na tržištu ih možete pronaći kao flomastere, tečne proizvode sa preciznim aplikatorima, guste gel-kremaste formule koje se izvlače četkicom, olovke na odvrtanje ili rezanje, izbor je zaista veliki. A selekcija boja…selekcija boja je nešto što prepuštamo vama, uz savet da igrate na kartu nepredvidivosti jer najveća zabava leži izvan zone komfora. Stroga pravila svakako ne postoje – pustite mašti na volju!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI