Magija jesenjih nijansi u kosi – hair inspiracija za ovu sezonu

Tekst: Milena Veselinović

Osetite li i vi tu promenu u vazduhu?

Ne, nije u pitanju samo dolazak jeseni – to je inspiracija koja sa modnih pista koje mirišu na visoku modu, holivudskih bulevara i crvenih tepiha gde se smenjuju blicevi fotoaparata stiže direktno u naše živote. Ovu jesen obojiće platinasto plavi uvojci, vatrena crvena, romantični bob sa prirodnim talasima ali i neobuzdane kovrdže. Od Gigi Hadid, preko Megan Fox do Hejli Biber, sezona pred nama donosi palete inspiracija za svaku priliku i karakter.

Otkrivamo kako jesen nosi širok spektar stilskih mogućnosti koje čekaju na vas. Da li su to suptilnost sa elegancijom koji su vanvremenski žanr, ili mladalački bunt i avanturizam? Sve je moguće u sezoni koja otvara vrata novim počecima.

Stil poznatih

Amal Kluni nikad ne zaostaje kada je reč o eleganciji, ali dok pričamo o njenom besprekornom stilu na crvenom tepihu, ne možemo a da ne pohvalimo njenu kosu. Definicija ’’effortless chic’’, smeđi pramenovi sa suptilnim hajlajtom i dugi ležerni talasi po kojima je prepoznatljiva. Sofisticirana i dovoljno elegantna da se prilagodi svakoj prilici. Hejli Biber ove sezone opredelila se za kratki bob koji sa ponosom prikazuje njenu ženstvenost i seksepil, naročito ako kosu blago uvije. Dženifer Lav Hjuit jesen je najavila skraćivanjem kose na paž i osvežavanjem boje, koja je njeno lice dodatno istakla.

Nekada su govorili da je kosa kruna koju nikada ne skidamo, ali u današnjem svetu brzih promena i konstantnog obnavljanja trendova, kosa je više nalik na šešir koji slobodno menjamo iz sezone u sezonu. Ove jeseni otpočnite novo poglavlje i odvažite se na hair-makeover koji će biti manifest vašeg stila i smelosti. 

Foto: Promo

POVEZANE VESTI