Love is in the air – šoping manija za Dan zaljubljenih

Tekst: Milena Veselinović

Sa dolaskom Dana zaljubljenih, shopping groznica okupira umove potrošača širom sveta.

U centru pažnje su poznati brendovi poput Dior, koji predstavlja romantičnu kolekciju „Le Cœur des Papillons“, odražavajući inspiraciju iz Cruise Dior 2024. sa motivima leptira i srca. Louis Vuitton ulazi u svet luksuza sa posebnom selekcijom koja spaja duh ljubavi i elegancije, dok SKIMS, sa Lanom Del Rey u glavnoj ulozi, izbacuje simpatičnu girly kampanju za Dan zaljubljenih, obavijenu čipkom i bojama zavođenja.

Sve je u znaku ljubavi – šta darivati?

Lepota darivanja i odabira poklona za Dan zaljubljenih uveliko je zaživela, a potraga za savršenim poklonom za drage osobe postaje avantura ispunjena stilom, elegancijom i personalnim momentima. Ništa lepše od poklona koji prati senzibilitet osobe koju darujete. Od komada visoke mode, timeless nakita, minđuša (Dior Tribales Earrings) i Petit CS Double Necklase ogrlica, svilenih marama, voljenih parfema, pa sve do intimnog donjeg rublja, brendovi poput Dior, Louis Vuitton i SKIMS nude nešto za svakog zaljubljenika u modu, obećavajući da će svaki poklon biti izjava ljubavi i pažnje.

Šta više govori – ljubav, od torbice u obliku srca?

Ove sezone veći hit no ikad, male clutch tašnice u obliku srca zaludele su fashion scenu! Pronalazimo ih u mnogim high end brendovima, kod Dior-a u vidu štepane Caro Heart sa zlatnim lancem, Alaia gde se ovaj crni model izuzetno proslavio, a za njim sledi odmah i pink varijanta. Simone Rocha nudi ovo biserno izdanje u heart-shaped dizajnu, a pogrešili biste ako biste pomislili da Gucci nema svoj dodatak ovom trendu. Ima, i to u nekoliko boja! No Gucci no love party!

Kako se Dan zaljubljenih bliži, potrošači se okreću ovim popularnim brendovima kako bi izrazili svoje najdublje emocije, birajući između sofisticiranih torbi, elegantnog nakita, zavodljivog parfema i privlačnog donjeg rublja. U ovom vrtlogu ljubavi i mode, svaki odabrani poklon postaje simbol naklonosti i pažnje, odražavajući duboke veze koje nas spajaju.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI