Loewe Puzzle Fold Tote – nova klasika

Tekst: Ivona Lekan

Na ramenu fascinantna 3D skulptura, u koferu savršen kvadrat. Predstavljamo vam najnovijeg Loewe člana – šik, vanvremensku i potpuno sklopivu Puzzle Fold Tote torbu.

Loewe has done it again! Ovoga puta, španska modna kuća kreirala je potpuno sklopivi dizajn postignut genijalnom kombinacijom elemenata legendarnog Origami i savremenog Puzzle dizajna koji je, otkad ga je Jonathan Anderson predstavio 2014. godine, postao ključni komad u svakom garderoberu It devojke.

Zahvaljujući besprekornom geometrijskom dizajnu koji odlikuje ovu unisex torbu, jedan jednostavan pokret je dovoljan da se lagani kvadrat koji možete spakovati u svaki kofer, transformiše u prelepu, funkcionalnu torbu oštrih linija i mekane strukture, koja predstavlja vrhunac zanatskog umeća.

Svaka Puzzle torba ručno je izrađena u Madridu od 75 odvojenih komada kože i potrebno je devet sati – i više od 500 odvojenih radnji, uključujući precizno sečenje, ručno šivenje i farbanje – da se završi. Ona predstavlja Andersonov omaž Loewe modnoj kući koja od 1846. godine postoji kao radionica posvećena kožnoj galanteriji.

Puzzle Fold Tote torba dolazi u tri veličine i sedam očaravajućih nijansi. Mini veličina jedina dolazi sa podesivim kaišem koji se može i potpuno ukloniti, pa tako ovaj kompaktni model možete nositi na tri načina – kao crossbody, na ramenu ili ruci. Mini Puzzle Tote dostupna je u pet nijansi – Dark Khaki Green, Black, Sunrise Orange, Warm Desert i Bright Ochre.

Medium Puzzle Fold Tote dostupna je u Dark Khaki Green, Black i Warm Desert nijansama, dok je Large Puzzle varijanta dostupna u Hunter Green, Seaside Blue, Umber i Black bojama. Sva tri modela odlikuje mekana, lagana i inventivna izrada od najkvalitetnije teleće kože, sa diskretnim Loewe logotipom u zlatnoj boji.

Iako originalno kreirana za muškarce, Puzzle bag je ubrzo postala deo ženske kolekcije i jedna od retkih torbi koja zadržava svoj status najpoželjnijeg unisex aksesoara iz sezone u sezonu. Jednostavne ali karakteristične linije koje brend konstantno unapređuje i redizajnira, nove veličine, boje i nenadmašiva funkcionalnost, čine Puzzle bag jednim od najsvestranijih modela u istoriji modernih torbi, koji će sigurno još dugo tu i ostati.

Cena Loewe Puzzle Fold Tote torbe kreće se od $1,600 do $2,300. Mini model je trenutno dostupan ovde, Medium ovde, a Large ovde.

Foto: Loewe

POVEZANE VESTI