Kuda za praznike – Viceroy Kopaonik, ultimativno planinsko iskustvo

Tekst: Milena Veselinović

Na snegom okovanom vrhu Kopaonika, gde se prepliću priroda i luksuz, nalazi se Viceroy Kopaonik – mesto susreta elegancije i nesputanog komfora.

Ovaj hotel nije samo mesto odmora – on je portal u svet avanture i sofisticiranosti, koji ove godine pruža gostima jedinstven doživljaj skijanja i opuštanja.

Provokativan dizajn i klijentu prilagođena usluga, objedinjena sa kreativnim umetničkim momentima, specifični su za svaki Viceroy hotel u svetu, i uspešno odražavaju lokalnu kulturu i autentično iskustvo. Sa predstavništvima na najpopularnijim svetskim destinacijama, Viceroy hotels and resorts lanac inpiriše putnike da kreiraju posebno putovanje i trenutke vredne pamćenja.

Viceroy Kopaonik – enterijer koji se pamti

Ovaj kompleks izvrsno prikazuje kako se mogu spojiti srpska kultura i istorija, dok se ostaje veran globalnom, eklektičnom, visokokvalitetnom i energičnom rezidencijalnom pravcu Viceroy Hotels and Resorts. Autor projekta uređenja na Kopaoniku je Wimberly Interiors koji je uspeo da dočara impresiju ostanka u hotelu sa 5 zvezdica.

Uz teksturisani kamen, mnogo stakla, korišćenje krznenih elemenata u detaljima, domaću srpsku hrastovinu i kovano gvožđe, koncept opremanja enterijera predstavlja kombinaciju prirodnih i mekših sa tvrđim materijalima, dočaravajući osećaj alpskog života i raskoši. Po dolasku u Viceroy Kopaonik, goste dočekuju zadivljujući pogledi na okolni pejzaž, dok biblioteka obložena drvetom pored lobija poziva da se sedne pored vatre i prelista jedna od mnogih knjiga.

Sa 119 savremeno opremljenih soba i apartmana, Viceroy Kopaonik nudi vrhunac modernog prestiža u srcu neukroćene prirode. Svaka soba je pažljivo osmišljena, kombinujući elemente tradicionalnog planinskog ambijenta sa popularnim sadržajima, pružajući tako gostima osećaj beskrajne topline i udobnosti ostanka u pravom planinskom domu.

Nezaboravne zimske aktivnosti

Od uzbudljivog skijanja i snowboardinga do biciklizma, planinarenja i paraglajdinga, Kopaonik je destinacija koja nudi bogat spektar sezonskih aktivnosti. Bilo da ste iskusni skijaš ili početnik, staze Kopaonika nude perfektne uslove za svakog ljubitelja zimskih sportova i adrenalina, a Viceroy je idealna lokacija da ove sezone doživite kompletno iskustvo na snegu.

Trenuci opuštanja i relaksa

Spa centar Viceroy Kopaonik predstavlja oazu mira i opuštanja. Uz holističke tretmane inspirisane prirodom i savremene spa tretmane, gosti mogu uživati u terapijama koje umiruju dušu i telo. Spa centar takođe uključuje meditativni salon za opuštanje, infiniti bazen i vodopad, kao i fitnes centar, otvoreni bazen i đakuzi sa pogledom na šumovitu okolinu.

Gastronomska avantura

Hotel nudi izuzetne opcije za ručavanje, uključujući „après ski” salon s bajkovitim pogledom (Pique Ski Bar) i restoran koji služi jela inspirisana lokalnim sastojcima (The Mountain Kitchen). Za ljubitelje azijske kuhinje, tu je i restoran Peroko koji priprema jedinstvenu kombinaciju azijskih i lokalnih ukusa.

Sa fantastičnom kombinacijom sadržaja prilagođenih gostima i najmlađim članovima u okviru dečijeg kluba, Viceroy Kopaonik je destinacija koja obećava nezaboravne trenutke. Impresivni dizajn, sklad i harmonija, čine ga atraktivnom lokacijom za savršeni praznični odmor pod snežnim vrhom Kopaonika.

Avanture na snegu ili opuštanje u ekskluzivnom spa centru, ovde možete pronaći svoje mesto pod suncem, uz novu dimenziju opuštanja i odmora za pamćenje.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI