Koncept 45 – za vas sa izuzetnim ukusom

Tekst: Ivona Lekan

Otkrijte originalne, šik i nesvakidašnje komade čija je kupovina nezaboravno iskustvo.

U čuvenoj ulici Kralja Petra, na mestu gde se spajaju moderno i staro, nalazi se Koncept 45 – autentični multibrend concept store koji proces odabira dizajnerskih komada shvata veoma ozbiljno. Ukoliko se pitate koliko ozbiljno, odgovor ćete pronaći u njihovim pažljivo selektovanim kolekcijama stranih i domaćih brendova od kojih svaki ima neobičnu i originalnu priču, a proces kupovine postaje svojevrsni užitak.

Šta mogu pronaći u Koncept 45?

Shvatajući ideju dizajna kao izuzetnu i autentičnu vrednost, u modnom raju u srcu Beograda uživaćete u modnim komadima sa neobičnom i originalnom pričom, aksesoarima za one sa izuzetnim ukusom, zanimljivom home décor asortimanu i capsule kolekcijama beogradskih dizajnerskih brendova kreiranih specijalno za Koncept 45.

Ovde možete pronaći veoma zanimljive modele, obuću i aksesoare, kao i jedinstvene komade iz swim i sport kolekcija modne kuće Anine Bing, kao i mnogih drugih brendova kao što su Coperni, Cult Gaia, Lala Berlin, Nanushka, Reina Olga, Muun, Solid & Striped, Jade swim, Agolde, Tammy & Benjamin, THEMOIRÈ, Mykita, ali i zanimljive komade domaćih dizajnera kao što je Iva Stefanović.

Koncept 45 je mislio i na muškarce, te njihov asortiman obuhvata i jedinstvene aksesoare, kaiševe, torbe, obuću i odeću brendova kao što su Boy London, Plùs Que Ma Vìe, MYAR, Hermina Athens, Karien Belle, Superduper hats i mnogih drugih.

Ne smemo zaboraviti ni originalan i inspirativan home décor kutak u kome možete pronaći zavodljive Locherber arome, živopisne i smele Outlet Accessories dekorativne predmete i autentične lampe.

Jedinstveno iskustvo kupovine

U prijatnoj i inspirativnoj atmosferi ušuškanoj u jednoj od najstarijih ulica Beograda, kreativnost i uživanje u kupovini je na najvišem nivou. Pažljiv odabir nesvakidašnjih predmeta koje ne možete naći na drugim mestima, kao i ljubazno osoblje raspoloženo da vas uputi i pomogne vam pri odabiru komada koji će postati jedinstveni deo vašeg modnog kutka, čini kupovinu ugodnim i jedinstvenim iskustvom.

Koncept 45 nalazi se u ulici Kralja Petra 45, a njihovu jedinstvenu ponudu možete potražiti i u online shop-u ili na Instagram nalogu @koncept45.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI