Kašmir mafia manikir – popularna mob wife estetika inspirisala je i svet dekorisanja noktiju

Tekst: Milena Veselinović

Detalji neretko umeju da naprave primetnu razliku, a Blake Lively to zna bolje od bilo koga.

Na poslednjoj reviji Michael Kors održanoj na Njujork FW, Lively je pokazala kako uskladiti manikir sa svojim outfitom, postavljajući nove standarde u modnoj industriji. Njen izbor? Jedinstveni manikir inspirisan takozvanim „Cashmere Mafia“ trendom, savršeno usklađen sa žirafa printom Michael Kors outfita.

Kreativnost na delu

Manikir, delo nail artistkinje Elle Gerstein, bio je prava umetnička kreacija. Kombinujući bogatu braon boju sa elementima životinjskog printa i trenutno izuzetno popularnom „mob wife“ estetikom, Gerstein je stvorila nešto zaista jedinstveno. Ovaj animal print dizajn, kako ga je sama Gerstein opisala, savršeno dopunjava Livelyin izgled, istovremeno stavljajući fokus na klasične ali i zabavne aspekte sređivanja noktiju.

Kako do mob wife manikira?

Koristeći boju Spice Spice Baby brenda PLA Nails, Gerstein je kreirala manikir koji podseća na french, ali ujedno prikazuje braon vrhove prekrivene životinjskim printom. Iz daljine, međutim, manikir izgleda kao klasičan jednobojni, što dodaje element iznenađenja i sofisticiranosti celokupnom izgledu. Ostavljamo vam predloge za nijanse lakova kojima možete postići sličan efekat. Važno je da lepo pripremite i oblikujete nokatnu ploču, kako bi lak izgledao gelirano, i da nanesete završni top coat u dva sloja.

It’s all about the people

Za Lively i Gerstein, saradnja na revijama Michaela Korsa postala je tradicija, a njih dve uporno dokazuju da je zajednička igra vrlo plodonosna i interesantna. Ova poslednja realizovana ideja samo je jedan u nizu njihovih uspešnih projekata, što potvrđuje da kada imate najbolji glam tim, sve je moguće. Blake Lively ne samo da postavlja modne trendove, već i pokazuje kako se manikir može transformisati u moćan modni izraz, nadopunjujući i unapređujući svaki outfit.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI