Kako je Selena Gomez jednim proizvodom oživela veru u aromaterapiju

Tekst: Milena Veselinović

Dok punim plućima konzumiramo digitalno doba, i ono konzumira nas, ali potraga za trenucima mira i udobnosti postaje sve važnija.

Pop diva Selena Gomez, poznata po svojim multifunkcionalnim talentima i angažovanju na polju mentalnog zdravlja, predstavlja novi proizvod koji obećava upravo to – trenutke preko potrebne utehe. Find Comfort Stop & Soothe Aromatherapy Pen nije samo još jedan beauty proizvod oko kojeg je nastao hype na društvenim mrežama, već potencijalno važan alat na putu ka unutrašnjem miru.

Aromaterapija u vašem džepu

Find Comfort Body kolekcija, uključujući i aromaterapijsku olovku, dizajnirana je sa idejom pronalaska toplih trenutaka opuštajućeg mira u užurbanoj i dinamičnoj svakodnevici. Sastoji se iz spreja za kosu i telo, losiona za telo, kreme za ruke i aromatherapy rolera. Selena godinama unazad ističe važnost rada na sebi i očuvanja mentalnog zdravlja, a putem svog brenda Rare Beauty dodatno je popularizovala ovu temu i pozitivno uticala na fanove da slede primer. Na njenoj platformi osim beauty shop-a, postoji i sekcija koja je posvećena selfcare priči i u okviru koje su smešteni razni video snimci vežbi za opuštanje, preporuka za relaksaciju, masaže i lagane yoga vežbe. Aromatherapy Pen kombinuje snagu prirodnih aromaterapijskih ulja poput peperminta, lavande i tonka pasulja, poznatih po svojim umirujućim svojstvima. Olovka jednostavnog dizajna omogućava lako nanošenje i trenutno osveženje, ne ometajući šminku niti ostavljajući lepljiv trag na koži. Gel možete nanositi na slepoočnice, vrat, dekolte, ili jednostavno dlanove svojih ruku a potom udisati radi potpunog terapeutskog dejstva. Miris gela je izuzetno prijatan, deluje relaksirajuće na vaša čula i pomaže da se opustite.

Find your ideal comfort routine

Selena je sa pratiocima podelila svoju rutinu upotrebe ovog proizvoda: ona jednostavno rasporedi par pumpica na ruke, protrlja ih, a zatim nanese malo gela iznad srca. Ovaj postupak kako kaže, propraćen je dubokim disanjem, a garantuje joj momente relaksacije i mira. Svi proizvodi iz kolekcije su dizajnirani tako da budu pristupačni svima, sa lako otvarajućim pakovanjima i masažnim protokolima razvijenim uz pomoć ergoterapeuta. Ovo je korak napred u omogućavanju toga da beauty rutina koja daje rezultate bude dostupna širim masama. Selena je od momenta osnivanja svog brenda bila otvorena zagovornica brige o sebi i očuvanja mentalnog zdravlja. Find Comfort kolekcija nastavlja sa tom porukom, podstičući korisnike da pronađu trenutak za pauzu u svom danu, bilo da je to kroz druženje sa prijateljima, odmor od društvenih mreža ili upotrebu Rare Beauty proizvoda.

Oko Aromatherapy Pen gela za relaksaciju je nastao pravi hype na TikToku, i ovaj proizvod se brzo rasproda po dolasku u radnje. Međutim, ovo nije samo trend koji hara društvenim mrežama, već pozitivan pokret koji usmerava na kreativnu akciju. Budući da često zaboravljamo važnost mentalnog zdravlja, ovo je sjajan način da se podsetimo snage malih rituala posvećenih nama. Bilo da ste na poslu, kod kuće ili na putu, Aromatherapy Pen pokazuje da je prava lepota u postizanju balansa i unutrašnjeg mira.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI