July beach picks – dopaminski aksesoari za plažu

Tekst: Ivona Lekan

Za sreću je potrebno malo, a u julu su to svakako: more i sunce.

Naravno, kul oprema za plažu uvek pozitivno utiče na nivo dopamina, a kako bismo vam skratili muke i pripremu za odmor učinili što lakšom, za vas biramo nekoliko zanimljivih aksesoara uz koje ćete sa na plaži osećati zabavno, šik i trendy.

Jednostavan i atraktivan - kupaći kostim

Ove sezone sve se vrti oko minimalizma. Jednodelni kupaći kostimi sa zanimljivim izrezima ili oni od svetlucavih materijala odličan su izbor, jer se uz adekvatan donji deo mogu nositi od plaže do beach bara ili restorana.

Kapa glavu čuva

Šeširi, marame ili kačketi nezaobilazni su saveznici u zaštiti glave i kose od sunca, ali i savršeni modni aksesoari. I ove sezone su slamnati šeširi i kapice od jute veoma popularni, kao i svilene marame i kačketi kojima se može postići veoma zanimljiv izgled.

Torba za plažu – što veća, to bolja

Em što je praktična i u nju staje sve od peškira, spf-a, rezervnog kupaćeg, pa do raznih beauty proizvoda, štiva za plažu i ostalih gedžeta, oversized beach bag je i ove sezone apsolutni hit aksesoar.

Klasika je uvek dobar izbor – jednostavne i šik papuče

Sandale u gladijator stilu već dugo su među omiljenom letnjom obućom, a ova sezona nije izuzetak. Sa klasičnim crnim modelom ne možete da pogrešite, a isto važi i za klasične kožne papuče sa četvrtastim vrhom, koje možete nositi kako na plaži, tako i u letnjim šetnjama pored mora ili večernjim prilikama.

Apsolutni letnji trend - maksi suknja

Titula apsolutnog odevnog hita ovog leta neprikosnoveno pripada maksi suknji. Od teksas i pamučnih, do pletenih i svilenih, duge suknje su odličan izbor za plažu, letnji koktel ili večeru pored mora. Ovo su naši favoriti.

Elegantni beach duo - naočare i sarong

Naočare u avijator ili pilot stilu u kombinaciji sa pamučnim sarongom koji možete nositi na više načina, pružiće vašem beach stajlingu elegantnu i sofisticiranu notu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI