Još jedan brend u industriji lepote – da li se Bella Hadid pridružuje svojim koleginicama?

Tekst: Milena Veselinović

Svetlost reflektora neprestano otkriva nove trendove, a jedna zvezda na beauty nebu spremna je da zasija punim sjajem.

Bella Hadid, supermodel poznat po svojoj neodoljivoj harizmi, zavodljivom catwalk hodu i prefinjenom stilu, zaintrigirala je javnost mogućim lansiranjem sopstvene linije beauty proizvoda koji obećavaju da postanu nezaobilazni deo svake kozmetičke torbice. Da li su na pomolu novi trendovi u beauty industriji?

Inspiracija i inovacije

Da poznate ličnosti sve češće žele da se kreativno iskažu kroz nove brendove, nije novina, ali u kom smeru će napraviti zaokret u svojoj karijeri ostaje da vidimo. Ideja za beauty liniju možda dolazi od uspeha njene prijateljice, manekenke Hailey Bieber, i njenog Rhode brenda koji je izazvao pravi boom na tržištu. A možda je inspiraciju pronašla u Kylie Jenner i njenoj kozmetičkoj imperiji? Bella, koja je već prepoznatljivo lice brenda Charlotte Tilbury, odlučila je da proširi svoje horizonte i ponudi nešto sasvim novo. Društvenim mrežama kruže informacije da je navodni brend prijavio zaštitne oznake za širok spektar proizvoda – od pudera, senki za oči, bronzera, maskara, do lakova za nokte. Ako je verovati navodima, čini se da je Bella odlučna da pokrije sve aspekte savršenog izgleda.

Zlatni dodir Belle Hadid

Slike na kojima Bella pozira na setu sa zlatnim vrhovima prstiju, kao i tajanstvene objave na Instagramu sa sakrivenim elementima na fotografijama, samo su podgrejale radoznalost javnosti. Fanovi širom SAD-a sa nestrpljenjem iščekuju letnje lansiranje, a sudeći po Bellinom dosadašnjem uspehu u svetu mode, nema sumnje da će njena beauty linija biti pravi hit. Na osnovu fotografija koje je Bella postavila na svom Instagramu gde je prati preko 60 miliona fanova, vrlo je verovatno da će se proizvodi naći u prodavnicama Ulta u SAD-u, tako da se očekuje da ovo leto bude u znaku Bella Hadid beauty revolucije.

Dok čekamo da se ova priča o lepoti rasplete, jedno je sigurno: Bellina beauty linija neće biti samo još jedan brend na tržištu, već obećanje novog doba u svetu lepote, gde svaka žena može da pronađe svoj sjaj. Sa nestrpljenjem iščekujemo lansiranje njene linije, sigurni u to da će Bella kao i uvek, postaviti nove standarde i inspirisati žene širom sveta da istraže nove dimenzije svoje lepote, dokazujući da prave stvari nastaju kada stvaramo srcem.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI