Jacquemus Saint-Tropez plaža – senzualno letnje iskustvo na sunčanoj francuskoj rivijeri

Tekst: Ivona Lekan
Čini se da je nebo granica za inovativnost i kreativu čuvenog francuskog dizajnera. Svakim novim projektom on modne standarde diže na viši nivo.

Ovog leta je tako u Saint-Tropez-u otvorio svoj pop up store i u svom prepoznatljivom stilu brendirao plažu. Razigrani printovi, citrusni suncobrani, pruge na ležaljkama, sve ukazuje na to da je Simon de Jacquemus tu, a i da ceo svet želi da bude baš tu gde je on- na Pampelonne plaži čuvenog Indie Beach restorana.

Zahvaljujući Simon Porte Jacquemus-u francuska rivijera je dobila jednu od najcool plaža ovog leta. Inspirisan duhom 70-tih i ljubavlju prema jugu koju ne krije, poznati francuski dizajner je šarmantno uklopio prepoznatljive nijanse i dezene svog brenda sa atraktivnom lepotom poznatog primorskog grada.

Kombinujući estetiku Locus Solus kolekcije inspirisane kultnim italijanskim arhitektom Gae Aulentijem koju je Jacquemus lansirao u aprilu ove godine, poznati Indie Beach restoran transformisao se u ultimativnu destinaciju za uživanje i šoping.

Pre nego što stignete do plaže koju ćete lako prepoznati po suncobranima, ležaljkama, tendama i daskama za surfovanje sa citrusnim prugama i Jacquemus potpisom, naići ćete na pop-up butik inspirisanim sunčanim šarmom francuskog regiona.

Lučni ulazi, svetle otvorene prostorije, plafoni ukrašeni drvetom i jutom, u kombinaciji sa kamenom i čuvenim Jacquemus stablom limuna, otkriće vam limitirane komade Été kolekcije.

Ekskluzivni slamnati šeširi, zlatne minđuše i ogrlice, mnogobrojni aksesoari za plažu, ali i nove varijacije legendarnih Chiquito i Le Bisou torbi, samo su neki od zanimljivih komada koje možete pronaći u Ramatuelle boutique-u koji se nalazi u Route de Bonne Terrasse i biće otvoren do oktobra.

Ukoliko planirate put u suncem okupan Saint-Tropez, posetu očaravajuće Jacquemus plaže i jedinstveno šoping iskustvo, možete rezervisati ovde. À bientôt!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI