Istražujemo – Najnoviji beauty gedžeti u industriji će promeniti način na koji posmatramo brigu o sebi

Tekst: Milena Veselinović

Od LED terapije za rast kose, preko pametnih naočara za ublažavanje glavobolje, do kreiranja sopstvene nijanse ruža, najnoviji beauty gedžeti nude nam ne samo inovativne, nego i duboko personalizovane pristupe lepoti.

Tehnologija transformiše svaki segment naših života, i tu beauty industrija nimalo ne zaostaje sa novotarijama koje dolaze na tržište. Saznajte koji su to novi uređaji o kojima će se tek pričati.

CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device – aparat za rast kose

Možda izgleda malo čudno, ali pre nego što se zapitate zašto biste isprobali belu Darth Vader masku, sačekajte da saznate čemu je ovaj uređaj namenjen. U pitanju je atraktivni, naizgled futuristički šlem koji se bori protiv gubitka kose. Dobro ste pročitali. Ovaj aparat radi na stimuliciji ponovnog rasta kose, i to za svega 10 minuta nošenja dnevno. Revolucionarni CurrentBody Skin LED Hair Regrowth Device koristi proverenu LED terapiju svetlom koja pokriva celu površinu skalpa, aktivirajući veći broj folikula u poređenju sa tradicionalnim laserima. Efekat? Kosa raste za 128% više u samo 12 nedelja od početka nošenja.

Therabody SmartGoggles – ako vas muči glavobolja

Sa nekoliko različitih opcija koje se podešavaju prema željama korisnika, ove naočare idealne su za sve koji se bore sa migrenama ili imaju problema sa snom. Therabody SmartGoggles donose olakšanje kroz kombinaciju masaže, toplote i vibracija koje će vas opustiti. Ove pametne naočare dokazano poboljšavaju kvalitet sna, povećavaju količinu dubokog sna, i doprinose lakšem opuštanju i smanjenju stresa. Idealne su za korišćenje nakon napornog dana, puno sati provedenih za računarom ili nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti.

YSL Beauty Rouge Sur Mesure – nova nijansa za svaki dan

Čak i ruž za usne postaje pametniji. Uređaj YSL Beauty Rouge Sur Mesure, jedva veći od telefona, koristi AI tehnologiju i 3D štampanje za kreiranje hiljada prilagođenih nijansi. S ovim uređajem, iskustvo nanošenja ruža postaje doživljaj „tečnog baršuna“, dajući vam mogućnost da izaberete ili kreirate nijanse korišćenjem jednostavne pametne aplikacije koja će sve uraditi umesto vas.

Riki Loves Riki Riki Miracle – bubuljice stop

Tehnologija je zaista otišla daleko, a sada vam predstavljamo zanimljivu kombinaciju flastera za bubuljice i LED maske. Riki Miracle je nosivi flaster izrađen od silikona, koji koristi crveno i plavo svetlo za borbu protiv akni i herpesa na vašoj koži. Jednostavan za korišćenje, ovaj minijaturni kompaktni uređaj dolazi sa punjivom baterijom i futrolom za punjenje, što ga čini savršenim za negu u pokretu i putovanja.

VODEN tuš sa filterom – koža mekana poput baršuna

Ok, ovo možda nije klasičan beauty gedžet kakav ste očekivali, ali kada vam kažemo da će ovaj uređaj transformisati vašu skincare rutinu i učiniti kožu lepšom, da li biste razmislili o kupovini dva puta? Jedinstven na našem tržištu, tuš sa filterom kompanije Voden uklanja preko 99% hlora i nusprodukata hlorisanja, kao i druge nečistoće iz vode. Osim što doprinosi zdravijoj koži i kosi, ovaj tuš smanjuje potrebu za kozmetičkim preparatima, štedi vodu i smanjuje kontakt vaše kože sa kamencem.

Briga o sebi je zahvaljujući modernim tehnologijama – dostupna, efikasna i sveobuhvatna. Ovi napredni gedžeti su dokaz da lični pristup i zdravlje mogu da idu ruku pod ruku. Sa njima briga o lepoti postaje intimniji, efikasniji i personalizovani proces, i potvrda da prava rešenja leže u inovacijama koje zapravo razumeju naše najdublje potrebe.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI