Istraživali smo – Refy beauty, novi brend koji nam je privukao pažnju

Tekst: Milena Veselinović

Kada pomislimo na influensere koji su nam zapali za oko a koji su uspešno zakoračili u beauty industriju, Jess Hunt je ime koje se ne može preskočiti.

Rođena u Ujedinjenom Kraljevstvu, Jess nije samo još jedna osoba koja je postala poznata preko noći. Sa strašću prema modi i lepoti, ona je svojim jedinstvenim stilom i pristupom brzo osvojila srca mnogih, a danas je na Instagramu prati preko 2 miliona pratilaca. Sposobnost da kombinuje klasičnu eleganciju s modernim trendovima čini je nezaobilaznim imenom u svetu digitalnih medija.

Od influenserke do beauty kraljice

Put ka slavi zahtevao je kontinuitet i predanost poslu, a kroz naporan rad, doslednost i posvećenost razvoju ličnog profila, Jess je postala jedna od najpoznatijih influenserki danas. Uvek je decentno našminkana sa statement obrvama po kojima je poznata. No, ona se nije zadržala samo na influensingu. Njena vizija i strast prema lepoti doveli su je do pokretanja brenda Refy Beauty – kozmetičke linije koja je brzo stekla kultni status. Iskorak u preduzetničke vode i osnivanje kompanije definitivno je jedan od sve češće sretanih načina monetizacije popularnosti na društvenim mrežama.

Iskorak u kozmetičku industriju i osnivanje Refy Beauty

Refy brend se fokusira na uprošćavanje rutine šminkanja i nege kroz esencijalne, multifunkcionalne proizvode prilagođene brzom načinu života. Osnovan je 2020. godine kao odgovor na pretrpano tržište, sa idejom da pokrene seriju inovacija, oslanjajući se na veganske formule. Proizvodi su dizajnirani za sve tipove kože, i obogaćeni sastojcima kao što su hijaluronska kiselina i niacinamid. Dizajn pakovanja je odrađen u minimalističkom tonu, sa jasno istaknutim logotipom.

Sa uskom paletom proizvoda fokusiranom na asortimanu za obrve, lice i usne, Refy Beauty je postao pre svega, sinonim za brows on fleek. Jedan od najpoznatijih proizvoda je sigurno gel za obrve oko kojeg vlada veliki hype i koji je omiljeni među obožavaocima brenda. Trenutno je aktuelna limitirana kolekcija Refy Red koja se sastoji iz kremastog rumenila, ogledala, olovke i sjaja za usnem, a ne smemo preskočiti ni Everyday Essentials set koji čine proizvod za negu usana, prajmer za lice, boja za obrve i piling za usne.

Putovanje Jess Hunt od influenserke do osnivačice brenda Refy je inspiracija svima koji teže da ostave trag u dinamičnom svetu lepote. Tajna njenog uspeha verovatno leži u autentičnosti ali i sposobnosti da ide u korak s vremenom, i osluškujući potrebe tržišta kreira upravo ono što se traži.

Web site Refy Beauty

Foto: Promo

POVEZANE VESTI