Isticanje individualizma kroz dizajn – nova kolekcija Ines Atelier 

Tekst: Jelena Milovanović

Šta dobijete kada spojite vrhunski dizajn, najfinije materijale, perfektne krojeve i vanvremenost?

Dobijete borca i individualistu u modernom dobu koja odevanjem ističe svoju individualnost kombinujući je sa nežnim i krhkim elementima kroz odevanje koje oslikava njenu nežnu stranu. Ukratko, dobijete najnoviju kolekciju Ines Atelier.

Za sve ljubitelje vrhunskog dizajna, izlazak nove kolekcije ovog brenda znači samo jedno – total look from head to toe. A kako i ne bi?! Klasični komadi koji se lako kombinuju, udopunjuju jedan drugi i čine neograničen broj mogućnosti za nošenje i namena ovih odevnih predmeta.

Dizajn u službi ženstvenosti

Dizajnerka Ines Janković i njen tim ostaju dosledni ženstvenosti u eri kada smo prezasićeni masculine krojevima. Vanvremenskre elegantne forme, dopunjene su detaljima prepoznatljivim za dizajnerku – šlicevima, naramenicama i kopčanjima. Trikotaža dobija nove nijanse i dizajn, čineći je savršenim izborom za poslovni ručak i elegantnu večeru. Svilene haljine u kontrastu sa teškim vunenim kaputima nas iznova ostavljaju bez daha i svedoče da pravi modni znalci ne priznaju sezone, kada je odevanje u pitanju.

Stil ne poznaje sezonalnost

Negujući tradiciju autentičnosti, kolekcijom dominiraju sfumato tonovi, lagani, prirodni materijali kojima oponiraju geometrijske, naglašene forme i vibratan kolorit prožet kroz printove. Ono što volimo kod svake kolekcije dizajnerke su istaknuti ženski atributi u kontrasti sa elementima jakih oversize formi. Tako možete videti denim korset koji laska vašem struku, koji još više dolazi do izražaja u kombinaciji sa dugim pantalonama naglašenog volumena.

Hrabri printovi jarkih boja prkose monotoniji i uniformisantosti ističući vaš istančan stil i bezbroj mogućnosti da im date svoj lični pečat.

Ines je pokazala kolekciju koja odgovara njenom modernističkom stilu: crno-belo, predstavlja klasičnu privlačnost monohromatskog odevanja, osnaženu jesenjim tonovima i uglađenim linijama skrojenih silueta.

Upravo iz tih razloga sa nestrpljenjem iščekujemo svaku novu kolekciju jer dizajnerka  vansezonskim kolekcijama koje ne robuju trendovima i sezonama, ističe načela u koja istinski verujemo – individualizam nad konformizmom. 

Foto: Ines Atelier

POVEZANE VESTI