Iščekivanje: Burberry beauty se vraća na makeup scenu

Tekst: Milena Veselinović

Brend poznat po svojim neodoljivim parfemima, ponovo osvaja svet šminke!

Nakon što je njihova prvobitna makeup kolekcija, lansirana uz saradnji sa poznatom šminkerkom Wendy Rowe 2013. godine, bila pomalo zaboravljena, pripremite se za veliki povratak koji sledi. Sledećeg meseca, ovaj britanski brend proslaviće ponovno lansiranje svoje beauty sekcije otvaranjem ekskluzivne prodavnice u robnoj kući Selfridges u Londonu.

Behind the scene dešavanja

Linija Burberry šminke zapravo nije nestala, s obzirom da su proteklih godina intenzivno radili na lansiranju novih proizvoda, međutim, postojale su izvesne komplikacije sa licencama i sa vlasničkom strukturom, zbog čega je delovalo da je brend izgubio na popularnosti. Coty, dotadašnji vlasnik licence, koristio je platforme za promociju Burberry parfema čija je popularnost rasla, međutim, nakon stavljanja kozmetike u drugi plan, spremni su da povrate svoj ugled.

Šta možemo da očekujemo?

Ne samo da će proizvodi biti dostupni isključivo u ovoj renomiranoj prodavnici i online, već ćemo imati priliku da se uverimo u vrhunsku teksturu Beyond Wear Perfecting Matte Foundation  lansiranog u martu ove godine, kao i da testiramo liniju tečnih mat karmina i novih formulacija pod nazivom Burberry Kisses. Posebno izdvajamo njihovu selekciju crvenih nijansi – deluju kao prava stvar za usne za predstojeću prazničnu sezonu!

Novi pogled na luksuz

Burberry Beauty butik, koji će biti jedinstven u Evropi, svoje veliko otvaranje 4. decembra proslaviće ekskluzivnim trio setom prazničnih nijansi Burberry Kisses koje ovoga puta izlaze u limitiranom izdanju. Zamislite kada nastupi prava šoping groznica u Selfridges: obilje novih modnih kolekcija, interesantni prizori za oči, pauza za čaj, nova šminka na policama? Idealna atmosfera za kupovinu.

Nastavljajući svoju tradiciju inovacija i luksuza, Burberry ne samo da obnavlja svoje mesto u makeup svetu, već i postavlja nove standarde. Sa proizvodima koji obećavaju besprekoran izgled i osećaj, Burberry Beauty vraća se jači nego ikada, spremni da osvoje srca ljubitelja dekorative širom sveta.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI