Iris Law – nova zvezda modelinga

Tekst: eleven eleven

Kada su vam roditelji popularni glumci, producenti i imena sa A holivudske liste, Jude Law i Sadie Frost, sasvim je očekivano da nasledite talenat i da staza kojom koračate bude pod budnim okom javnosti, popločana senzacionalizmom i atraktivnim poslovnim angažmanima. Ali je potrebna posebna harizma da se osoba izdvoji iz senke poznatih roditelja i kreira svoj uspešni put.

Iris Law na Instagramu prati oko 740 hiljada ljudi, a ona je nova modeling zvezda u usponu, zanimljiva javnosti ne samo zbog svojih slavnih roditelja, već i specifičnog stila i uticaja koji ima u modnoj industriji.

Ona uspešno spaja nekonvencionalne kombinacije, autentičnost i sofisticiranost. Među prvima je priglila wierd girl trend i zajedno sa Belom Hadid počela neustrašivo nositi neuobičajene ali interesantne outfite, prilagođavajući ih svom senzibilitetu. Dok njen impresivni stav i stil privlače pažnju modnih stručnjaka širom sveta, ona vešto igra na prelazu seksi i grundge izgleda i pleni svojom pojavom. Naročitu pažnju izazvala je kada je skratila svoju kosu za potrebe snimanja filma Pistol koji je njen prvenac u filmskoj industriji.

Iris je do sad u svojoj karijeri imala brojne uspešne saradnje uspevajući da očara brendove poput Sisley, Versace, Hugo Boss, Miu Miu, Marc Jacobs, Moschino, Alexandre Vauthier, Armani. Vrlo brzo se izborila za svoje mesto u modeling svetu i reklamnim kampanjama, a njeno lice našlo se u Vogue izdanju. Bilo da korača modnim pistama u kreacijama poznatih dizajnera, ili pozira fotografima za naslovnice, Iris ima harizmatičnu pojavu koja postavlja nove standarde.

Specifičan autentični stil, svestranost, hrabrost, upotreba Instagram platforme za promociju važnih društvenih tema kao što su mentalno zdravlje i briga o sebi, načinile su od Iris inspirativnu, mladu, intrigantnu ličnost koja je uzor generacije Z i koju očekuje svetla karijera u modeling i filmskoj industriji.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI