INES x Extreme Intimo kolekcija, između senzualnosti i multifunkcionalnosti

Tekst: Milena Veselinović

Ova sezona obogaćena je izuzetnom modnom saradnjom koja je već privukla pažnju stilista i ljubitelja mode.

Govorimo o limitiranoj kolekciji INES x Extreme Intimo, koja je rezultat inspirativnog partnerstva između poznate dizajnerke Ines Janković i brenda Extreme Intimo. U ovoj kolekciji, Ines svojim autentičnim pristupom prenosi esenciju svojih kreacija u sofisticirane modele donjeg veša.

Elegancija koja inspiriše samopouzdanje

Kolekcija odlikuje minimalističkim pristupom, kombinujući klasičnu crnu sa bogatom nijansom crvenog vina. Transparentni detalji i diskretni nabori su čarolija ove limitirane modne linije, stvarajući efekat suptilnog seksipila. Ines Janković naglašava multifunkcionalnost komada koji mogu poslužiti i kao sastavni deo večernjih outfita, istovremeno naglašavajući ženstvenost i samopouzdanje. Ona objašnjava kako se ideja o kolekciji razvijala u saradnji sa Extreme Intimo timom. Fokus je, kako kaže, bio na jednostavnosti, ali i na jedinstvenoj kombinaciji materijala i krojeva. Ovi komadi su dizajnirani da budu nosivi u različitim prilikama, od jutra do večeri, podstičući žene da eksperimentišu i istražuju svoju ženstvenost. „Dizajn donjeg veša mi je oduvek bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksipil, ali na jedan suptilan, prefinjen način. Dok je Extreme Intimo brend poznat po kvalitetu i tradiciji, tako da je odmah bilo jasno da ćemo biti odličan spoj. Ideja se rodila zahvaljujući inovativnim ljudima u Extreme Intimo timu i radili smo zajedno intenzivno skoro pola godine na kolekciji koja je sada stigla u radnje“, izjavila je Ines o kolaboraciji.

Susret kreativnosti i komfora

Kolekcija uključuje raznovrsne komade kao što su lepršavi kombinezoni, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, midi suknje sa prorezom i transparentne dokolenice. Ines posebno ističe bodi kao multifunkcionalan komad koji je lako kombinovati i koji je obavezan u svačijem ormaru. Ova kolekcija nudi priliku svakoj ženi da pronađe komad koji će najbolje odražavati njen lični stil i dodati dozu senzualnosti svakodnevnom izgledu. Posetite radnje i otkrijte kako INES x Extreme Intimo kolekcija može obogatiti vaš garderober ove zime.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI