Hermès i magija boja – upoznajte novu Le Regard kolekciju

Tekst: Milena Veselinović

Kada pomislite na Hermès, šta vam prvo padne na pamet? Quite luxury, ekskluzivnost, možda čak i ikonična Birkin torba?

Sada lagano zakoračite u svet šminke i svemu dodajte neodoljivu paletu boja. Hermès Beauty, proširujući svoj uticaj u svetu lepote od 2020. godine, predstavlja svoju novu kolekciju šminke za oči – Le Regard, koja objedinjuje umetnost i eleganciju u svakom detalju.

Hermès Le Regard noviteti

Nakon lansiranja nekoliko uspešnih proizvoda za ten i usne u poslednjih nekoliko godina, Hermès u svojoj beauty diviziji je konačno rešio da uplovi u novo poglavlje i pomeri granice makeupa svojom kolekcijom Le Regard, koja uključuje senke, maskare u boji i četkice za šminkanje koje su privukle pažnju na prvi pogled. Le Regard donosi šest paleta senki za oči, šest maskara i pažljivo dizajnirane alate, a svaki od njih je pravo malo umetničko delo. Svaka paleta Ombres d’Hermès dizajnirana je od strane Pierre Hardy i sadrži četiri senke, smeštene u prepoznatljivom elegantnom belom pakovanju sa zlatnim Hermès logom. Gregoris Pyrpylis, šminker i kreativni direktor Hermès Beauty, otkriva da su se potrudili da Hermèsov zaštitni znak, svilene teksture, prenesu u svaku senku. Mat završnice evociraju svilu šifona, dok satenske imitiraju ikoničnu Hermès Twilly svilu.

Upoznajte boje i teksture

Bogate, sofisticirane i tako šik, palete su utemeljene na intenzivnim, multidimenzionalnim nijansama, ali i neutralnim tonovima, sa iznenađujućim akcentima. Paleta boja uključuje vibrantne koralne, svetlucavo zlatne i kobalt plave tonove. Završnice su od mat, saten do svetlucavih. Svaka senka može se nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim nijansama, kako unutar iste palete, tako i kombinovanjem sa drugim, što je idealno jer vam ostavlja puno prostora za igru. 

Transformacija pogleda – umetnost maskare

Šest nijansi maskara – bordo, tamno plava, čokoladno braon, smaragdno zelena, patlidžan ljubičasta i klasična crna – inspirisane su bojama iz modnih arhiva brenda. Formule maskara sadrže hranljive sastojke poput shea i moringa putera, plus ekstrakt prosa za produžavanje i zaštitu trepavica. Četkice za šminkanje očiju su kreirane sa posebnom pažnjom, prateći visoke standarde brenda, i dodatno ukrašene za neprikosnoveni dodir autentičnosti.

Celu kolekciju možete istražiti na linku ovde.

„Hermès stvara prelepe objekte namenjene upotrebi, a ne samo posmatranju’’, kaže Pyrpylis. Lepota proizlazi iz upotrebe, a kolekcija Le Regard je stvorena da dodatno oplemeni svakodnevne trenutke.

Kao poseban izraz umetnosti, stila i prestiža, ova kolekcija je odraz Hermèsove filozofije da lepota nastaje iz svakodnevnog uživanja u malim detaljima koji život čine lepšim. Pozivajući nas da pronađemo inspiraciju u neočekivanoj razigranosti, Hermès Beauty još jednom dokazuje da su granice između mode, umetnosti i lepote samo iluzija.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI