Hajde da pričamo o moći aksesoara – Optiplaza carstvo naočara

Tekst: Eleven Eleven

Moć koju sunčane naočare imaju je impresivna. Odabir kvalitetnog modela običnu odevnu kombinaciju može podići na viši nivo.

Suptilan, ali ipak snažan efekat koji doprinosi atraktivnoj pojavi ono je zbog čega je ovaj aksesoar uvek na vrhu liste pametnih investicija kada je reč o modi. I mada trendovi dolaze i odlaze sa sezonama koje se  smenjuju, večiti klasici su prvi spas kada želimo instant cool efekat.

Kada su naočare u pitanju, nije retkost da se odlazak u kupovinu jednog modela završi s kupljenih nekoliko. Ako ste se pronašli u ovome, sigurno ste posetili neku od OPTIPLAZA radnji, mesto gde se bezvremeni klasici prepliću sa atraktivnim trendi komadima. Optiplaza nudi savremeni pristup optici i široku paletu luksuznih brendova, izdvaja se na tržištu i prednjači u ovoj modnoj sferi. U radnjama je dostupan veliki izbor klasičnih kao i alternativnijih modela brendova Dior, Celine, Tom Ford, Fendi, Moscot, Dita i mnogih drugih koje možete odabrati uz pomoć njihovog stručnog osoblja.

U timu Optiplaza istuču da prate svetske trendove i da se vode idejom da kupcima obezbede najbolju ponudu kvalitetnih naočara koje će rado poželeti za sebe.

Najtraženiji modeli koji odolevaju brzim trendovima

Kada birate naočare vodite se oblikom svog lica kako biste pronašli model koji će odgovarati vašoj fizionomiji ili potražite savet raspoloženih stručnjaka u samoj radnji.

Kod brenda Dita izdvajaju se modeli Narcissus, Telemaker i Sunbird, dok je kod pripadnika muškog pola velika potražnja za modelima Mach-Five, Mach-Six i Flight 006. U okviru Tom Ford ponude po popularnosti prednjače modeli Anouschka i Wyatt, a kod muških modela ističe se Fausto. Ako ste ljubitelji brenda Celine, u Optiplaza radnji možete pronaći modele Triomphe CL40194U i CL40187I koji su sinonim za klasiku i neprikosnovenu eleganciju. Među najprodavanijim Moscot modelima nalaze se nešto alternativniji Lemtosh i Miltzen.

U korak sa svetskim dešavanjima

Ove sezone Optiplaza ide u korak sa svetskim trendovima koje donosi kod nas, a akcenat je na jarkim bojama, naglašenim logotipima, krupnim staklima, transparentnim drškama i upečatljvim detaljima. Obavezno isprobajte modele poput Tom Ford Bertrand, Meryl, Winona i Clint-02. Ushićeno iščekujemo dolazak Moscot Monochrome kolekcije koja će biti jedinstvena na tržištu po tome što se boja okvira i boja stakla slažu kreirajući time monohromatski izgled. Ovaj popularni brend ističe se jedinstvenim dizajnom, a ne odolevaju mu ni poznate ličnosti poput Johnyy Depp-a i Paul McCartney.

Leto koje je pred nama sjajan je povod za shopping, pa predlažemo da posetite Optiplaza radnje i odaberete neke od trendi ili klasičnih komada koji će obogatiti vašu ličnu kolekciju.

Optiplaza prodajna mesta:

Beograd: Knez Mihailova 4; TC Galerija, Bulevar Vudroa Vilsona 14

Novi Sad: TC Promenada, Bulevar Oslobođenja 119

Foto: Optiplaza, Promo

POVEZANE VESTI