Ferragamo Hobo Bag – nova mini It torba

Tekst: Ivona Lekan

Jednostavna silueta, čuvena Gancini kopča i polusjajna koža u nizu fenomenalnih sezonskih boja. Upoznajte mini Hobo bag – novi elegantan i šik jesenji aksesoar.

Maximilian Davis još jednom nas je obradovao trendy komadom, koji uprkos svom modernom dizajnu i dalje ima prepoznatljivi Ferragamo osećaj.

Novi mali klasik predstavlja upravo to – savršen spoj starog i novog, koji je već primećen u rukama Hailey Bieber obezbeđujući sebi status novog modnog hita.

Po čemu je posebna Mini Hobo torba?

Ovaj mali i upečatljiv modni detalj posebnim čine kultna Gancini kopča i mikro gornja ručka, te kada se nosi u ruci deluje kao mali komad nakita. Kvalitetna teleća koža od koje je izrađena ima polusjajnu završnicu koja jednostavnoj silueti daje šik dodir.

Torba je dostupna u bubble gum pink, black, lime green, mascarpone i lapis lazuli boji i dovoljno je velika da ponese vaše osnovne sitnice. Dodatni podesivi kaiš omogućava da se nosi preko ramena ili kao crossbody, a njen mini dizajn koji može da stane u svaki prtljag čini je idealnom za putovanja.

Hobo bag sa Gancini kopčom postoji i u M veličini od ultra meke antilop ili glatke kože u lapis lazuli, black i testa di moro bojama, kao i u L veličini u istim varijantama ali sa dodatkom dark brown nijanse.

Kako stilizovati i gde kupiti Mini Hobo torbu?

Iako prilično mali, enterijer Hobo torbe dovoljan je da u njega smestite osnovne potrepštine potrebne za dnevne aktivnosti, te ovu torbu možete, poput Hailey, stilizovati kada ste off-duty uz ležerne i casual stajlinge. Uz to, njen polusjajni finiš i sofisticirana silueta čine je atraktivnim komadom u večernjim izlascima i elegantnim odevnim kombinacijama.

U svakom slučaju, nova Ferragamo Mini Hobo bag sa Gancini kopčom idealan je aksesoar koji ćete iznova i iznova moći da kombinujete uz razne kombinacije u predstojećem jesenjem periodu, a možete je kupiti ovde.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI