Ekskluzivno: ekipa redakcije vam donosi doživljaje iz fan pit-a Harry Styles spektakla u Beču

Tekst: eleven eleven

Šta originalnost, inovativnost, kontraverze i spektakl imaju zajedničko – Harry Styles! Momak koga su vizuelni identitet i harizma izdvojili iz mase, čija energija pleni kako preko malih ekrana i još više uživo, kao i hitovi koje godinama unazad pevamo u glas.

Malo je reći da je koncert kome smo prisustvovali bio nezaboravan, već zaista jedan od onih koji zaslužuju počasno mesto na bucket listi.

Pokreti, glas, energija, kostimografija i show man lično više su nego dovoljan razlog da pratite raspored turneje i ukoliko ste u mogućnosti posetite njegov koncert. Iz prve ruke garantujemo – nećete se pokajati.

Nije retkost da na njegov koncert iz znatiželje odu oni koji nisu fanovi, a posle skoro dva sata nezaboravne atmosfere, vibrantnih melodija i plesanja, te iste osobe budu instant pretvorene u najvernije fanove. Njegovom šarmu teško je odoleti.

U okviru Love on Tour turneje, održao je preko 150 nastupa širom Evrope, Amerike, Australije i Azije. Iako su turneje same po sebi zahtevne, održani koncerti su u najboljoj mogućoj meri uticali na njegovu samouverenost na sceni. Svaki izlazak na binu ispunjen je Harijevom predivnom i čistom emocijom, zaraznom energijom, anđeoskim glasom i autentičnim plesom, a praćen hordom nasmejanih i zadovoljnih fanova. Nastup u Beču kojem smo prisustvovali prošle nedelje jedan je od poslednjih koje će održati u okviru LOT turneje.

Kao i prethodni na kojem smo bili u Minhenu u maju ove godine, i Beč će se dugo pamtiti i prepričavati. Otvaranje koncerta obeležili su Harijevo istrčavanje na scenu, plesni pokreti dostojni naslednika Mick Jagger-a i pozdravljanje uz prve taktove Daydreaming. Ushićena publika oduševljeno je uzvikivala u glas, zatim su se nizali Adore You, Keep Driving, Daylight. Poseban je doživljaj slušati sa hiljadama ljudi Matildu, koju Harry uz izrazitu emociju izvodi sa sjajnim devojkama iz svog benda. Zatim smo zaigrali uz What Makes You Beautiful, One Direction fanovi će razumeti, nakon čega je usledila predivna verzija Grapejuice. Ne osporavamo lepotu ove pesme na albumu, ali njeno live izvođenje joj daje drugačiju, senzualniju dimenziju. Nije izostao ni letnji Watermelon Sugar, kao i Sign of the Times, a kada je Harry na bis izvodio As it Was svi su već uveliko bili hipnotisani i poželeli da ova fantastična avantura potraje zauvek. Na samom kraju otpevao je Kiwi, a mi smo potvrdili zaključak da bi se Harry odlično snašao i kao rock n roll muzičar.

Da li zbog njegovog čarobnog nestašnog osmeha i smaragdnih očiju, zavodljive energije dok pleše uz Cinema, nepresušne sposobnosti da se konektuje sa svojim fanovima i prenese osećaj euforije i istinske sreće, ili kombinacije svega navedenog, otišli smo sa koncerta prepuni utisaka – high on watermelon!

Hvala ti Harry, you’re so golden!

Foto: Harry Styles, Instagram

POVEZANE VESTI