Ekskluzivno – 11:11 vam predstavlja novu Chanel Holiday 2023 kolekciju šminke i parfema

Tekst: Milena Veselinović

S nestrpljenjem očekivana Chanel Holiday 2023 kolekcija šminke je konačno tu.

Ovogodišnja praznična linija inspiraciju je potražila u Parizu u zlatnim dvadesetim godinama prošlog veka. Art Deco stil doživljava svoj vrhunac, vreme je razigranosti dok šljokice dominiraju scenom.

Avangardnog i slobodnog duha, Gabrielle Chanel je unutar zidova svoje radionice u rue Cambon, slavila život stvarajući večernje haljine ukrašene upadljivim šljokicama. Godine 2023, Makeup Creation Studio odaje počast njenom smelom duhu kroz nove makeup look-ove kreirane specijalno za prazničnu sezonu. Sofisticirana raskoš i oslobađajući glamur te ere danas sijaju u novoj ekskluzivnoj seriji proizvoda koja simbolizuje dvadesete u svom punom sjaju.

Povratak u zlatnu eru

Chanel Holiday set čine paleta senki, duo hajlajtera, ruževi, lakovi za nokte i sjajevi za usne.

LUMIÈRE GRAPHIQUE: Paleta sastavljena od 5 senki za oči sa šljokicama, dragocenih, blistavih nijansi, od platinasto bež i zavodljive bronze, do svetlucave crne, ružičastog zlata i sedefasto bele, koje predstavljaju živopisan omaž predivnim haljinama Gabrielle Chanel.

DUO LUMIÈRE: Paleta koja se sastoji iz iluminirajućih pudera, sa istim motivom šljokica koji prekriva površinu palete i daje specifičan privlačan pattern. Ružičasti šampanjac i kristalno bež nijansa evociraju sećanje na blistave kreacije Gabrielle Chanel iz 1920-ih godina.

ROUGE ALLURE L’EXTRAIT: Nova interpretacija ruževa inspirisana je estetikom Art Deco. Prepoznatljivog je pakovanja, crno-zlatne kutijice sa pozlaćenim ivicama, u kojoj se nalazi jedna od 4 živopisne nijanse, uključujući 2 nove, limited edition boje.

LE VERNIS: Gabrielle je bila pristalica radikalne elegancije, koja se ovde manifestuje u 3 nove nijanse lakova za nokte. Mlečno roze, patinirano zlato i svetlucava crna, dizajnirane su da učine vaše praznike još lepšim.

ROUGE ALLURE LAQUE: Blistave završnice, Rouge Allure sjaj dostupan je u dve delikatne, opčinjavajuće boje: zlatno bež i snažna metalik šljivasta nijansa. Pažljivo ih nanesite i vaše usne svetlucaće cele noći.

U okviru aktuelne praznične kolekcije pripremljeni su i limitirani gift setovi parfema, No.5 kao i Coco Mademoiselle set, koji sadrže parfem i ulja za telo. Više se o ovoj ponudi možete se informisati na linku ovde. Chanel Holiday 2023 kolekcija dostupna je od 1.novembra i ushićeno je iščekujemo.

Foto: Chanel

POVEZANE VESTI