Drugačija dimenzija kretanja – Raye i Zlatan u najnovijoj H&M move kolekciji

Tekst: Milena Veselinović

Kada se spoje snage muzike i sporta, moda dobija sasvim novu dimenziju.

H&M Move kolekcija, predstavljena 11. januara, upravo to i dokazuje. Britanska kantautorka Raye i fudbalska legenda Zlatan Ibrahimović su lica ove inovativne linije koja spaja dinamiku sporta i eleganciju mode.

Novo lice fashion industrije: HIIT inspiracija

Ideja za najnovije izdanje H&M Move dolazi iz sveta HIIT treninga. Kolekcija uključuje elegantne sportske komplete i luksuznu sportsku odeću, dizajniranu u smelim, oversized siluetama. Posebna pažnja posvećena je upotrebi naprednih materijala poput DriMove™ i ShapeMove™, koji pružaju dodatnu podršku i udobnost tokom vežbanja.

RAYE, britanska kantautorka, u ovoj kampanji simbolizuje snagu i eleganciju H&M Move kolekcije. U kampanji se pojavljuje sa svoje dve najbolje prijateljice i plesačice, podupirući tim pristupom koncept zajedništva i podrške. Kampanja je oživela uz instrumentalnu verziju njenog hita Escapism, pružajući energičnu i inspirativnu atmosferu. Zlatan Ibrahimović, proslavljeni fudbaler, pridružio se timu H&M Move kao brend ambasador 2022. godine. U ovoj kampanji, on donosi svoju karakterističnu snagu i odlučnost, naglašavajući važnost pokreta i napretka. „Kretanje je u mom DNK i nikada neću prestati da idem napred,“ kaže Zlatan, simbolizujući duh kolekcije. Finalni snimak kampanje pogledajte ovde.

Spajanje svetova

H&M Move je slavi slobodu i poziva svet da ne stoji u mestu. Pružajući modernu, funkcionalnu aktivnu odeću dostupnu svima na održiviji način, brend stremi ka inspirisanju kroz kretanje i dinamiku. Ova kampanja simbolizuje spajanje svetova sporta i mode, donoseći novi talas inspiracije u svakodnevni život, i dokazujući da stil i funkcionalnost mogu ići ruku pod ruku. Bez obzira da li ste na terenu, u teretani ili na ulici, H&M Move vas poziva da vaš pokret bude ispraćen sa stilom.

Foto: H&M

POVEZANE VESTI