Dodir budućnosti – beauty gedžeti koje želimo da imamo

Tekst: Milena Veselinović

Dostupni pametni uređaji i nova tehnologija u mnogome su transformisali i unapredili naš život.

Olakšali su između ostalog i negu kože zato što sada u kućnim uslovima imamo pristup pojedinim tretmanima koji su ranije bili dostupni isključivo u salonima. Dobro brendiranje na tržištu i marketing potpomognut celebrity ličnostima, doprinose širenju glasa o inovativnim gedžetima za negu. I mada smo uvereni da bez mnogih od njih možemo i da nije nužno da ih imamo, neki su nas naročito zaintrigirali pa smo ih vrlo rado uvrstili na wish listu. Pogledajte kako izgleda spisak najatraktivnijih uređaja za negu kože.

Ako želite anti-aging efekat i uklanjanje hiperpigmentacija

Ukoliko ste spremni da izdvojite 455$ na ultra popularnu LED masku za podmlađivanje, dobićete uređaj koji za tri minuta rešava problem bora, pojave hiperpigmentacija, akni i crvenila. Dr.Dennis Gross maska koristi četiri UV talasne dužine koje oporavljaju kožu, a možete je pronaći u Nordstorm radnjama širom Amerike. Foreo je brend koji je čuven po svojim soničnim silikonskim uređajima za čišćenje kože, međutim odnedavno su svoju ponudu upotpunili sa FAQ 200 Anti-aging Silicone LED maskom novije generacije koja oslanjajući se na smart tehnologiju za pet minuta postiže fantastične rezultate.

Za sve koji preferiraju lifting kože lica

NuFACE Trinity je uređaj koji odlaže nastanak bora, sprečava opadanje tonusa i poboljšava teksturu. Radi na principu petominutne masaže strujnim impulsima koji se putem metalnog aplikatora uređaja prenose u kožu. Ovime se stimuliše rad mišića, unapređuje cirkulacija i učvršćuje koža. Uprkos svojoj visokoj ceni od 330$ uživa veliku popularnost u influens zajednici. TriPollar je uređaj koji na principu radiotalasa podmlađuje, stimuliše proizvodnju kolagena, ubrzava metabolizam masti, definiše konture. S Carat Ray Petite Face Roller je ručni masažer od platine koji potpomaže masažu zone oko očiju i usana.

Za problematičnu kožu sklonu aknama

Kompaktni Solawave uređaj koristi svetlosnu terapiju za saniranje problema sa aknama, upalama i crvenilom kože. Emituje crveno svetlo koje deluje na ublažavanje hiperpigmentacija i inflamacije, a plavo svetlo eliminiše bakterije koje izazivaju akne i ujedno smanjuje prekomerno lučenje sebuma. Za samo tri minuta do savršene i lepe kože bez bubuljica. Po sličnom principu radi i Neutrogena Visibly Clear Light Therapy svetlosna olovčica.

Izraženije konture

Ljubitelji masaže uživaće u tretmanima koje mogu raditi kod kuće popularnim rolerima namenjenim samostalnoj upotrebi. Nurse Jamie Uplift Facial roler nam je privukao pažnju jer je inovativan alat koji instant podiže tonus kože, a može se koristiti preko vašeg omiljenog seruma za bolje upijanje proizvoda i vidljivije rezultate. Njegova osnovna prednost je što je trajna investicija, budući da ne zahteva promenu baterija a takođe je namenjen svim tipovima kože. Jillian Dempsey Gold Sculpting Bar radi na sličnom principu masiranja koje podstiče bolji tonus i zateže lice.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI