Diptyque bathroom upgrade – nova linija luksuznih aksesoara za vaš dom

Tekst: Milena Veselinović

Svitanje novog dana donosi sa sobom i osvit novih avantura.

Zamislite da vaše kupatilo odiše elegancijom i prefinjenošću koja se oseća u svakom detalju. Diptyque, poznati francuski proizvođač parfema, pretvara ovu zamisao u stvarnost svojom prvom kolekcijom dizajniranih dodataka za kupatilo. Beauty Accessories je pozivnica da svaki trenutak vašeg dnevnog rituala pretvorite u trenutak uživanja u sofisticiranosti.

Diptyque – magija je u detaljima

Svaki komad iz ove kolekcije je pažljivo izrađen od najfinijih materijala poput biskvitnog porcelana i morskog teraca, garantujući dugotrajnost i kvalitet. Od nežnih, ovalnih držača za sapun do praktičnih i atraktivnih posuda za četkice za zube ili vašu omiljenu šminku, svaki element je kreiran sa misijom da dodatno oplemeni vaš prostor. Ekskluzivnost se oseća u svakom komadu, i ne, nije samo u pitanju funkcionalnost, već i estetika koja je kod ovog francuskog brenda ipak i jedan od zaštitnih znaka.

Svakodnevni rituali postaju drugačija umetnost

Diptyque je uspeo da u svaki predmet unese dozu svog prepoznatljivog stila. Posebno se ističu posude za sapun i kremu za ruke, oblikovane u međusobno povezanim ovalima, simbolom kuće, kao i elegantni držači za sveće u obliku morskih školjki, koji su dizajnirani da u njih postavite svoje omiljene Diptyque sveće. Naš favorit je maleno ogledalo urađeno u teraco motivima sa komadićima školjki. Ono što ovu kolekciju čini posebnom jeste način na koji transformiše kupatilo iz prostora svakodnevnih rutina u privlačni ambijent uživanja i opuštanja. Sve je ovde podređeno postizanju atmosfere mira i stvaranju oaze posebnih trenutaka. Cela kolekcija je dostupna na linku ovde.

Možda danas detaljima oko sebe ne posvećujemo dovoljno pažnje, međutim, Diptyque ponovo podseća na važnost malih stvari koje čine život lepšim. Svojom novom kolekcijom svaki dan pretvara u umetnost, dodajući dašak francuskog šarma i glamura u vaš dom. Ako tražite način da unesete malo novina u svoje svakodnevne rituale, Diptyque nudi savršen odgovor.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI