Da li su ovo najpopularniji aksesoari inspirisani konjakom? Sve što želite da znate o saradnji LaQuan Smith x Louis XIII

Tekst: Milena Veselinović

Udružene snage između Louis XIII i LaQuan Smitha predstavljaju zanimljivi spoj tradicije i savremenog dizajna, a stvaranje nove kolekcije aksesoara obećava da redefiniše koncept elegancije.

Kampanja „A Drop in Time by LOUIS XIII x LaQuan Smith“ nastala je u saradnji sa čuvenim modnim fotografom Gregom Swalesom i kreativnom vizijom Carine Roitfeld, sa modelom Jasmine Tookes u glavnoj ulozi. Odaje počast glamuru društvenog života New Yorka, inspirisana je modernim džez performansom, preplićući scene proba, bekstejdža i reflektora, kako bi se u očima publike oživela esencija večernje proslave. Ograničeno izdanje ekskluzivnih komada osmišljeno je sa idejom da unese raskoš dizajnerskog potpisa LaQuan Smitha u svaki degustacijski trenutak konjaka Louis XIII, omiljenog među novom generacijom. Svaki komad spaja smele siluete LaQuan Smitha sa bezvremenskim zanatstvom i pažnjom prema detaljima na nivou visoke mode. Kreirani aksesoari se mogu nositi u različtim prilikama, od romantičnih večera sa voljenom osobom, do glamuroznog crvenog tepiha.

Pronaći lepotu u svakom danu

LaQuan Smith je američki modni kreator poznat po odvažnom i inovativnom pristupu modi. Jedinstveni stil koji godinama neguje, ubrzo je prepoznat u industriji, a njegove kreacije ponele su brojne popularne ličnosti, među kojima i Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Kim Kardashian. LOUIS XIII je jedan od najprestižnijih konjaka na svetu, proizveden od strane kuće Rémy Martin. Izuzetno skupoceni konjak je blend koji sadrži do 1200 različitih eau de vie (esencija života), pažljivo selektovanih iz Grande Champagne regije, najbolje u srcu Cognac-a u Francuskoj. Boce ovog konjaka izrađuju se od kristala renomiranih staklara kao što je Baccarat, što doprinosi ekskluzivitetu brenda i vrhunskom iskustvu degustacije.

Zajednička posvećenost klasici kod LOUIS XIII i LaQuan Smitha vidljiva je u svakom detalju ove kolekcije koja simbolizuje vrhunac modernističkog pristupa prefinjenosti. „LOUIS XIII i ja delimo posvećenost prefinjenoj umetnosti proslavljanja ključnih trenutaka u životu,“ kaže LaQuan Smith. Kroz ovu saradnju oba brenda podstiču na uživanje u svakom trenutku, pozivajući na život pun lepote i autentičnosti.

Iskusite stari svet glamura – šta čini kolekciju

Kolaboracijom sa uglednom kućom, LaQuan Smith vraća u modu vanvremensku sofisticiranost. Saradnja između ready-to-wear dizajnera i LOUIS XIII donosi svetu razlog da pođe u avanturu i zakorači u vremensku kapsulu. Kolekcija obuhvata dva posebno dizajnirana aksesoara: torbicu/ogrlicu „The Drop Chain Pouch“ i rukavice „The Boudoir Gloves“. Inspiracija za ovu zapanjujuću liniju dolazi iz vintage flaša i bočica. Ogrlica je predviđena da drži bocu konjaka od 10ml, može se nositi kao narukvica ili kaiš, a izrađena je od srebra sa ugraviranim logotipima oba brenda. Rukavice su baršunaste na dodir, prikladne za budoar ili crveni tepih – izbor je na vama. Pre-sale je dostupan na linku ovde, a setovi će se prodavati u limitiranom broju po ceni od 2.300 $.

Ova saradnja ne samo da simbolizuje spoj izuzetnog ukusa i inovacije već i podiže iskustvo degustacije konjaka na nivo nikada viđen do sad. Bez sumnje, aksesoari iz kolekcije LOUIS XIII x LaQuan Smith predstavljaju ne samo modni izraz već i odavanje počasti vekovima tradicije.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI