Čuvene dizajnerske stolice koje želimo u svom domu

Tekst: Milena Veselinović

Tokom uređenja enterijera možete se prikloniti trendu prema svojim preferencijama i vaš dom iz snova upakovati po želji.

Međutim, izvesni komadi nameštaja imaju sposobnost da od svakog doma naprave mali izložbeni prostor i urade instant upgrade. Ovaj se efekat naročito postiže ubacivanjem dizajnerskih komada koji asociraju na luksuz, ali i kombinaciju praćenja trendova i bezvremene klasike. I budite sigurni, ove stolice ste već uveliko viđali na Pinterestu i Instagramu, they’re all over the place.

Magični spoj praktičnosti, mašte i projektovanja

Od antičkih komada koji su poslužili kao inspiracija modernim interpretacijama, preko originalnih dizajna koji su danas trendi, postoji paleta kultnih uspešno realizovanih ideja koja zaslužuje mesto u relevantnim dizajnerskim krugovima.

Funkcionalnost i istančana estetika

Jedan od najuticajnijih perioda u istoriji arhitekture i dizajna nameštaja je period 20.veka poznat kao modernizam. Ovo zlatno doba inspirisalo je svetske dizajnere da se upuste u kreativni rizik i iznedre neke od najboljih rešenja, kombinacijom materijala, stilova i umetničkog prepuštanja.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI