Cherry Cola – predstavljamo vam osvežavajući trend u makeup svetu

Tekst: Milena Veselinović

Novi talas šminkanja inspirisan bojama trešnje i kole, donosi nam zanosno mračnu, zavodljivu i mističnu estetiku u svet lepote. Polako se završava era pumpkin spice latte šminke, a pred nama je paleta boja i pigmenata koji mirišu na poznu jesen.

Slušali ste o matcha latte, informisali smo vas o zameni za strawberry girl, a sada probajte da zamislite šminku koja budi lice jednim potezom tamno crvenog ruža, baš kao što gutljaj kafe pokreće dan. Da, upravo je takav Cherry Cola trend – misteriozan, upečatljiv, i savršeno usklađen sa aktuelnim raspoloženjem.

Cherry Cola nijanse u kosi osvežavaju ovu sezonu

Za brinete, Cherry Cola kosa mogla bi biti odlično sezonsko osveženje. To je prefinjen način da dodate crvene tonove bez potpunog prelaska u crvenu boju, savetuje Shvonne Perkins, majstor kolorista u Madison Reed. Preporuka je da uradite tamno crveni sjajni preliv na tamnosmeđoj bazi, kojim ćete postići tonove trešnje, ali i minimizirati vidljivost oštećenja kao i potrebu za čestim farbanjem.

Cherry Cola usne

Savršen Cherry Cola izgled počinje neutralnom braon olovkom za usne, a završava se slojem bordo karmina. Celebrity makeup artist, Ash K Holm preporučuje da se karmin lagano izblenda četkicom, tako što ćete se fokusirati na središnji deo usana, a zatim ga nežno razmazati ka uglovima. To možete postići ruževima poput MAC Diva ili Dior Rouge Forever Liquid u nijansi 943 Forever Shock.

Cherry Cola trend na očima i noktima

I na licu i noktima ovaj trend dolazi do izražaja. Mračno crveni ton manikira uočili smo na modelima sa revija Prabal Gurunga i Brendona Maksvela za jesen 2023. godine. Takođe, sada već kultna paleta Urban Decay Naked Cherry neizostavna je ove sezone ako želite cherry cola trend da oživite na očima.

Bilo da je na kosi, usnama ili našim noktima, ovaj trend unosi dozu prefinjenosti i tajnovitosti u svaki izgled, odražavajući individualnost i unutrašnju snagu. Pridružite se avanturi ove jeseni i osetite kako Cherry Cola oživljava vašu lepotu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI