Charlotte Tilbury ima novu inspiraciju: Bella Hadid lansira nove ruževe za usne

Tekst: Milena Veselinović

Kada su na tržište lansirani prvi tečni ruževi, specifično za sve njih bilo je da izuzetno isušuju usne i da nisu baš udobni za nošenje. Formule jesu umele da budu postojane i zato su ih šminkeri često upotrebljavali, ali glavni utisak bio je onaj da tekstura nije najprijatnija.

Jedna od najcenjenijih makeup umetnica na svetu, Charlotte Tilbury, nedavno je u okviru svog brenda lansirala kolekciju Airbrush Flawless Lip Blur ruževa za usne koji će ovog leta dati mat izgled koji volimo, ali sa postojanom i znatno hidratantnijom formulom koja je nosiva dugi niz sati.

Za glavno lice kampanje su odabrali popularni model Bellu Hadid, koja se savršeno uklapa u koncept prezentacije novih ruževa. Zalizane kose, perfektno odrađenog tena, decentno našminkanih očiju, sav fokus je na usnama Bele koja je savršeno iznela crvenu nijansu sa noseće fotografije kampanje.

Airbrush Flawless Lip Blur linija proizvoda ima osam novih nijansi koje se kreću u rasponu od ružičaste do jarko crvene, i koje će magičnim dodirom probuditi modela u svakoj od vas. Poigrajte se različitim tonovima i otkrijte svog favorita. Lip Blur obećava hidrataciju koja traje i do 24h zahvaljujući hijaluronskoj kiselini u svom sastavu. Formula se ne kruni, nije suva, ne ulazi u nabore i pratiće mimiku usana bez formiranja neujednačenih prelaza. Može se nanositi diskretno izblendan na ili u kombinaciji sa olovkom kao podlogom koji će uokviriti usne.

Kolekcija Airbrush Lip Blur tečnih ruževa dostupna je od 14.juna. Kompletan izbor nijansi možete istražiti na sajtu ovde.

Foto: Charlotte Tilbury

POVEZANE VESTI