Byredo praznična kolekcija šminke – nova dimenzija lepote

Tekst: Milena Veselinović

Bez obzira da li preferirate malo metalik srebrne boje na kapcima ili jarko crveni karmin, najnovija kolekcija Byredo šminke koju je osmislila kreativna direktorka Lucia Pica, je sve što vam je potrebno za sezonu prepunu prazničnih zabava.

Ideje i inspiracije

Stokholm, grad koji je zimi poput svetleće bajke, ove godine postaje inspiracija za nešto posebno u svetu lepote. Byredo, sinonim za inovaciju i sofisticiranost u beauty industriji, sada nas vodi korak dalje – predstavljanjem svoje najnovije kolekcije šminke koja obećava da će svaki trenutak učiniti nezaboravnim. Nakon razgovora o tome kako je nastao parfem Bal D’Afrique koji je osnivač Byredo, Ben Gorham vodio sa Lucijom, rodila se ideja o novim proizvodima koji će obogatiti portfolio brenda. Kako ona tvrdi ’’Vodila me velika želja da i kroz šminku prenesem emocije i iskustva, baš kao što to čini parfem Bal D’Afrique’’.

I tako je nastala Byredo Self-Illusion linija, koja oslikava misteriju i neistraženi svet lične kreativnosti.

Dobrodošli u Self-Illusion dimenziju

U središtu ove linije nalazi se paleta od pet senki za oči koja oslikava zimsku auroru borealis. Nijanse variraju od tamnijih, misterioznih tonova, preko sjajnih i živopisnih, pa sve do nežnih i suptilnih boja. Ove senke će svakom pogledu dodati dubinu i dimenziju, a pritom ostati postojane kroz sve praznične avanture, pružajući mogućnost stvaranja različitih makeup look-ova, od diskretno elegantnog do smelog. Tu su i dva ruža, olovka za oči i maskara. Svaki ruž je kao mala umetnička skulptura, dizajniran da se savršeno uklopi u dlan vaše ruke.

Trikovi kreativne direktorke

Lucia Pica je tokom kreiranja proizvoda imala na umu da nismo svi profesionalci, pa je najnoviji eyeliner za oči izuzetno kremaste teksture koja se lako blenda. Takođe, ona predlaže da za nanošenje senki, ne koristimo aplikatore ni četkice, već da se opustimo i to učinimo prstima, što je ujedno i njen omiljeni način aplikovanja proizvoda. ’’Sa šminkom se možete poigrati na toliko različitih načina. Naglašene trepavice i malo sjaja na usnama podići će svaki makeup na viši nivo’’.

Uz Byredo, ova praznična sezona neće biti samo vreme darivanja i slavlja, već i period u kojem ćete moći da istražite i izrazite svoju autentičnost. Nova kolekcija je više od proizvoda za ulepšavanje – ona donosi inspirativnu konekciju između umetnosti i individualnosti. Svaki komad predstavlja simbiozu visokokvalitetnih sastojaka i inovativnog dizajna, što je karakteristično za brend Byredo.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI