Brzina zvuka – Kolaboracija Fernando Alonso i Bang & Olufsen

Tekst: Eleven11Eleven

Nedavno je svet tehnoloških inovacija obradovala vest da je čuvena danska hi-tech kompanija Bang & Olufsen plasirala na tržište novi proizvod u kolaboraciji sa dvostrukim svetskim šampionom F1, Fernando Alonsom. Kada brzinu i adrenalin pomešate sa hrabrošću i upornošću, dobićete heroja modernog doba kakav je Fernando Alonso.  

Limitirana verzija Beosound Explore prenosivog zvučnika dostupna je u tamno plavoj boji, aluminijumske završnice, sa svetlo plavom unutrašnjošću i neon crvenom trakom. Na gornjem obodu ima laserski ugraviran potpis Fernanda Alonsa i njegov broj 14, a namenjen je ljubiteljima Formule 1 kao i poklonicima tehnike koji će sigurno poželeti da imaju ovaj uređaj u svojoj kolekciji. Pohvalno je i to što je i ovaj Bluetooth zvučnik izuzetno otporan kako na pesak, prašinu tako i vodu ali i ogrebotine, udarce, a uz to omogućava fantastičnu reprodukciju. Baterija je izdržljiva i daće vam 27 sati besprekornog zvuka, što Beosound Explore čini savršenim gedžetom za letnja putovanja.

Ovaj renomirani danski proizvođač koji je sinonim za kvalitetan spoj tehnologije i dizajna, naglašava da je veza koju imaju sa Alonsom potpuno logična jer dele zajedničku strast prema brzini. Kada se tehnologija nađe u kolaboraciji sa ovim strastvenim ’’španskim samurajem’’, dobija se ’’brzina zvuka’’.

Alonso kaže da ga je dobra muzika oduvek pratila na treninzima i uvek pomagala da pruži svoj maksimum na svakoj trci. Uz to dodaje ’’Muzika je tu da mom umu da balans koji mi je potreban pre nego što uđem u auto. Ona jača adrenalin i motiviše da se prihvatim izazova’’.

Ostaje nam da hitno nabavimo svoj primerak i testiramo sve performanse ovog urbanog gedžeta.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI