Brioni x Jude i Raff Law – autentične emocije i majstorski zanat

Tekst: Ivona Lekan

Nakon dve uspešne kampanje za prestižni italijanski brend, Jude i Raff Law nam ovoga puta pružaju zanimljiv uvid u svoj intimni svet, na maestralan način povezujući autentične emocije, vrhunsku izradu i majstorski zanat Briona.

Brend koji od 1945. godine pomera standarde kada su savršen kroj, ekskluzivni materijali i vrhunski ručni rad u pitanju, ovog leta nas je zaintrigirao capsule kolekcijom čiji su glavni ambasadori glumački dvojac, otac i sin – Jude i Raff Law.

Kroz set intimnih i ležernih fotografija snimljenih u Los Anđelesu, predstavljeni su komadi za proleće/leto 2023. koji odišu bezvremenskim krojem u roze i svetlo plavoj boji, kao i aksesoari koji perfektno spajaju opuštenost sa formalnošću.

Odeća je mekana i lagana, sugeriše na slobodno vreme, odmor i opušten, prirodan izgled bez napora. Definišući pojam tihog luksuza i ležernosti, na fotografijama su zabeleženi dragoceni trenuci bliskosti i porodičnog uživanja u jednostavnim stvarima u životu.

Brioni je luksuzan brend sa središtem u Rimu, koji je duže od pola veka izbor kultnih muškaraca u svetu – od holivudskih zvezda, do muzičara, umetnika, sportista i političara. Ono što izdvaja ovaj prestižni italijanski brend svakako su majstorski krojevi, besprekorna usluga i diskrecija, najkvalitetniji materijali, ali i konstantno usavršavanje uz poštovanje nasleđa, tradicionalnog zanata i planete.

U limitiranoj Brioni letnjoj kolekciji kroz blizak porodičan odnos i uživanju u zajedničkom vremenu oca i sina, predstavljeni su i jedinstveni lagani komadi odeće koji se „kreću sa telom“, ispunjavajući jedan od osnovnih postulata brenda – da se osećate udobno i nesputano u onome što nosite.

Mahom izređeni od svile, kašmira i lana, ovi komadi upotpunjeni su diskretnim nakitom, naočarama za sunce i zanimljivim kapama, ostavljajući sveukupan doživljaj letnje sofisticiranosti i sportske elegancije.

Za izradu svakog Brioni odela potrebno je minimum 220 koraka. Proizvodnja iziskuje vrhunski ručni rad i umeće, a za celokupan proces izrade klasičnog odela traje dvadeset sati, dok je za smoking odelo potrebno čak četrdeset sati.

Ukoliko ovog leta želite da iskusite deo Brioni magije i osetite fascinantnu fuziju udobnosti, elegancije i neprolaznog stila, letnju limitiranu kolekciju možete pogledati ovde.

Foto: Brioni

POVEZANE VESTI