Brend koji je oličenje individualizma, Puppets and Puppets

Tekst: Milena Veselinović

Svojim nekonvencionalnim kreacijama, koje kombinuju praktičnost i nadrealizam brzo je osvojio modnu scenu.

Puppets and Puppets, modni brend koji očarava svojom neobičnošću i autentičnošću, delo je talentovane dizajnerke Carly Mark. Njegova popularnost raste među poznatim ličnostima i ljubiteljima mode koji cene inovativnost i originalnost.

Od ideje do realizacije

Carly Mark, osnivačica Puppets and Puppets, nije samo modna dizajnerka, već i nesputani kreativac koja je svoje iskustvo iz sveta umetnosti pretočila u kreiranje modnih komada. Nakon više od deset godina rada kao likovna umetnica, odlučila je da svoje bogato iskustvo prenese u fashion industriju, lansirajući brend sa svojim bivšim studijskim asistentom. Danas se njene kreacije mogu kupiti u Selfridges-u ali i Nordstrom-u.

Dizajn i paleta boja

Karakterističan za Puppets and Puppets je spoj igre i praktičnosti – od leopard print jakni do ekscentričnih prsluka s likom mede. U kolekciji se nalaze knitwear, pantalone, jakne, torbe, majice ali i haljine. Brend uspešno pronalazi ravnotežu između visoke mode i nosivosti, stvarajući komade koji su istovremeno moderni i autentični i odišu nesvakidašnjom estetikom. Paleta boja varira od neutralnih tonova do živopisnih uzoraka, omogućavajući širok spektar stilova za različite ukuse.

Sve dostupne kolekcije možete istražiti na linku.

Inspiracija i autentičnost

Carly Mark crpi inspiraciju iz svakodnevnih predmeta, pretvarajući ih u ready-to-wear komade koje ćete poželeti u svom ormaru. Njeni dizajni su spoj kreativnosti i humora, što se ogleda u torbama s ručkama u obliku telefona ili banana, kao i u majicama s ručno rađenim ružama i jajima na mestu grudi. Ovi komadi su prava atrakcija i pokretač toliko mnogo pitanja, odražavajući Carlynu ljubav prema bizarnom i duhovitom.

Puppets and Puppets and Celebrities and Puppets

Brend je zbog svoje atraktivnosti i lucidnosti izuzetno popularan, a pridobio je pažnju poznatih ličnosti poput Tessa Thompson, Lena Dunham, Ziwe Fumudoh, Rosalie i Tove Lo. Njihov kultni komad cookie bag postao je statusni simbol među kreativcima i modnim insajderima.

Puppets and Puppets je odraz jedinstvenog pogleda na svet Carly Mark, koji je za kratko vreme pronašao mesto u garderoberima kultnih ličnosti Njujorka i šire. Praktičan i ekscentričan, jedinstvenom estetikom uspeva da izazove i inspiriše, noseći sa sobom duh avanturizma i originalnosti. Svojom nekonvencionalnošću, Puppets and Puppets nastavlja da intrigira i privlači ljubitelje mode širom sveta, dokazujući da moda može biti više od odeće – može biti izraz individualnosti i umetnosti.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI