Beauty trendovi: Ako je suditi prema izboru poznatih, znamo koje je rumenilo hit sezone

Tekst: Milena Veselinović

Verujemo da među vama ima onih koji izbegavaju ovaj proizvod, ali isto tako, sigurni smo da ima i onih koji bez rumenila ne mogu da zamisle svakodnevno šminkanje.

Obožavan ili osporavan, zašto je ovo proizvod koji bi trebalo da uvrstite u svoju rutinu?

Razloga je mnogo. Za početak, dodaćete svežinu i prirodnost svom licu, izgledaćete odmornije, blistavije, lice će dobiti dimenziju, a vaše oči i usne doći će do izražaja. Nova sezona donosi nove beauty trendove, a ako pogledamo šta nose najpopularnije ličnosti iz sveta, jedno rumenilo nameće se kao apsolutni hit. Tokom proteklih nedelja, makeup industrijom zavladalo je Armani Luminous Silk Cheek Tint kremasto rumenilo.

Čuveni hit sa Instagrama i TikToka, pojavio se i na Met Gala dešavanju

Sve je počelo na Coachelli, gde je Sabrina Carpenter uz svoje hitove i sjajan muzički nastup, zasijala i svojim beauty izgledom. Posebnu je pažnju privukao njen bespekoran ten i izrazito ružičasti obrazi. Njena šminkerka Carolina Gonzalez otkrila je da je reč o novom Armani rumenilu koje je ubrzo postalo neizostavni deo kozmetičkih torbica. Na Met Gali je glumica Sydney Sweeney takođe imala ovo rumenilo na svojim jagodicama, kombinujući ga sa crnom perikom i ostatkom outfita. Njena makeup artistkinja potvrdila je da je na Sydney koristila nijansu 53 Bold Pink. Kontrast između rukavica i delikatne plave haljine ju je inspirisao da kreira makeup koji je istovremeno nežan ali i hrabar.

Savršena formula koju će svi voleti

Šta čini Luminous Silk tako posebnim rumenilom? Pre svega, postojanost i pigmentacija zajedno sa dewy finišom koji se lako blenda, ali i nadograđuje po potrebi. Formula je lagana pa je ovo Armani rumenilo idealno za sve tipove kože. Bez obzira na nijansu za koju se opredelite, ono će pružiti natural finiš i svežinu, i trajaće do 12 sati bez potrebe za popravljanjem.

Kako je Armani Luminous Silk Cheek Tint za kratko vreme osvojio srca beauty entuzijasta širom sveta, svedočili smo po hype-u koji je kreiran na društvenim mrežama. Uostalom, kada se poznate ličnosti i iskusni šminkeri slože oko nečega – teško je to ignorisati. Prilagodljiva, postojana formula i zavidna pigmentacija čine ga idealnim proizvodom koji će obeležiti leto pred nama. Pronađite svoju omiljenu nijansu!

Foto: Warp Studio

POVEZANE VESTI