Baby you’re so GOLDY – meka nakita u srcu prestonice

Tekst: Ivona Lekan

Njihovi zavodljivi biseri očaravaju nas na proleće i leto, zanimljivi skulpturalni komadi inspirišu nas na jesen i zimu, a neodoljivi bezvremenski šarm – uvek.

Ukoliko još uvek ne znate gde u Beogradu možete pronaći kvalitetne, autentične i šik komade nakita, otkrićemo vam tajnu – @goldyjewelry.

U pitanju je domaći brend iza koga stoji dizajnerka nakita Maja Drljača, a koji svojom estetikom i kvalitetom, može da parira mnogim svetskim brendovima nakita.

Zlatni minimalizam

Jednostavni, a opet tako posebni i drugačiji, Goldy komadi nakita izdvajaju se nenametljivim minimalizmom koji ne možete da ne primetite. Od veoma svedenih kariki i alki, preko zanimljivih skulpturalnih oblika, pa sve do gotovo nadrealnih kombinacija reljefnih silueta i jedinstvenih prirodnih bisera – svaka kolekcija je ovde autentična i snažna.

Skulpturalnim oblicima pozlaćenim 14k, 18k ili 24k zlatom dizajnerka se veoma vešto igra, pretvarajućih ih u smele i osvežavajuće komade koji postaju najbolji saputnik za busy day u gradu, važan sastanak ili posebnu priliku. Iako prepoznatljivi po zlatnim modelima koji oduzimaju dah, u ponudi ćete pronaći i razne komade od srebra, alke i minđuše najrazličitijih oblika i dimenzija, svedene i statement ogrlice idealne za layering i prelepo prstenje.

Zlatna wishlista

Kada je Goldy nakit u pitanju, lista želja zaista može biti dugačka, ali predlažemo vam da ukoliko do sada niste imali priliku da nosite komade ovog lokalnog brenda, krenete od klasičnih modela koje svaka žena treba da poseduje. Naravno, prve na listi su jednostavne, a efektne minđuše za svaku priliku. Tu pre svega mislimo na veliki asortiman hoops, ear cuff i piercing minđuša koje ćete ovde pronaći u najrazličitijim varijantama.

Mix & Match odlična je kolekcija za sve one koji žele da probude svoju kreativnu stranu i iskombinuju različite minđuše i priveske. Veoma je zanimljiva je i Zodiac kolekcija u kojoj ćete pronaći interesantno prstenje i minđuše sa simbolom ili natpisom vašeg horoskopskog znaka, kao i A to Z kolekcija sa slovima zamišljenim na najrazličitije načine.

Nezaobilazne su i ogrlice koje uključuju kako veoma svedene, tako i veoma upečatljive modele, od kojih posebnu pažnju privlače oni sa prirodnim biserima, zanimljivim karikama i jedinstvenim privescima. Sve ogrlice se mogu zajedno stilizovati i iznova zamišljati.

M a r i é je nežna i romantična kolekcija namenjena modernim mladama, a ovog leta bili smo opčinjeni i Sea Waves kolekcijom čije nestvarne zlatne siluete dobijene posebnom kovanom završnom obradom oslikavaju talase koji se spajaju sa najlepšim biserima.

Komade koji su osvojili srca svih dama prestonice, ikona stila i našli se na mnogim naslovnicama poznatih magazina, možete pronaći na adresi Baba Višnjina 35 na Vračaru ili ih poručiti online na Goldy Jewelry Instagram stranici.

Foto: Instagram

POVEZANE VESTI