Spremite poklone na vreme – ovo je 11 najatraktivnijih beauty advent kalendara

Tekst: Milena Veselinović

Dok se bliži najposebniji deo godine, pravo je vreme da polako krenete da razmišljate o prazničnim poklonima – postoji li bolji način da obojite dane zanimljvim rutinama od otvaranja najlepših advent kalendara?

Svake godine uspeju da osvoje srca zaljubljenika u negu kože, šminku i parfeme, pružajući neodoljiv spoji luksuznih poklona i iznenađenja koje vas čekaju iza svakog polja. Međutim, imajte na umu da su neki tako neodoljivi da se rasprodaju u kratkom roku, zato sa vama delimo spisak najatraktivnijih 11 – ne oklevajte i obezbedite svoj favorit na vreme!

Zašto volimo advent kalendare?

Praznici znače vreme darivanja najbližih i najvoljenijih, a advent kalendari nam upravo omogućavaju to – uzbuđenje, iznenađenje i radost koja se reprizira sa svakim novim vratašcima koja otvorimo.

Ulepšajte dane sebi ili drugima, isprobajte najnovije proizvode, bestsellere, ili možda brendove koje do sad niste koristili. Bilo da tražite nešto za negu kože, bogate mirise ili proizvode koji će postati neizostavni u vašoj rutini, svaki od ovih brendova nudi pravo malo beauty bogatstvo koje čeka da ga istražite. Od prekrasnog Dior, preko voljenog Sephora kalendara koji se rasproda u rekordnom roku, pa sve do svetlucavog novogodišnjeg Charlotte Tilbury, brendovi su ove godine rešili da nam priušte pravu zabavu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI