Prenosivi bioskop u vašem džepu – zašto je LG CineBeam Q budućnost kućne zabave

Tekst: Marija Mladenović

Uživanje u kvalitetnom filmu više nije rezervisano samo za bioskopske sale – zahvaljujući inovacijama poput LG CineBeam q HU710PB, prenosivi bioskop može stati u vaš džep, spreman da vas transportuje u svet filma gde god da se nalazite.

Kvalitet slike od 4K definitivno je plus, a ovaj uređaj redefiniše pojam kućne zabave svojim kompaktnim dizajnom i impresivnim karakteristikama.

Specifikacije koje impresioniraju

Projektor je tipičan primer efikasno odrađenog spoja tehnologije i praktičnosti. Opremljen je sa 4K DLP tri-laser tehnologijom i može da prikazuje slike do 120 inča u ultra HD rezoluciji. Projekcija je živa i dinamična, uz odličnu reprodukciju boja, i automatsko podešavanje slike, što ga čini idealnim za ljubitelje filmova i serija. Podrška za HDR10 i HGL standarde omogućava da svaki detalj na ekranu bude jasno vidljiv, čak i u scenama bogatim kontrastima. CineBeam podržava AirPlay 2 i Android Screen Share, pa tako možete da strimujete sa svog telefona ili tableta, što isključuje potrebu za dodatnim kablovima.

Praktičnost i prenosiv dizajn

Jedan od najvećih izazova danas, je kreirati gedžet koji će biti kompaktan, a zadovoljavajućih performansi – upravo je to prednost ovog LG CineBeam. Sa težinom od samo 1,5 kg i dimenzijama koje lako stanu u ruku, CineBeam spada u kategoriju prenosivih bioskopa, neskromno govoreći. Aluminijumski dizajn i rotirajuće postolje olakšavaju postavljanje na bilo koju podlogu, gde god da ste. Ovo je idealno za one koji žele vrhunski bioskopski ugođaj kod kuće, na odmoru ili kampovanju u prirodi. Ono što kritičari ističu kao zamerku jeste odsustvo ugrađene baterije, tako da ćete uređaj uvek morati da uključite na neko napajanje, ali uprkos tome, svrstavaju ga u jedan od najboljih projektora za 2024.

Revolucija u kućnoj zabavi

Sa svojim naprednim opcijama, CineBeam se izdvaja u odnosu na druge prenosive projektore. Oštra slika, visoki nivo reprodukcije, i odličan zvuk, svaki kadar pretvaraju u umetničko delo. Ima ugrađeni zvučnik, ali i podršku za eksterne zvučne sisteme i bluetooth povezivanje.

Svojom prenosivošću i izuzetnim kvalitetom slike, kao i praktičnim funkcijama koje ne možemo da izostavimo, LG CineBeam je budućnost kućne zabave! Filmsko veče sa prijateljima, ili gledanje filmova pod vedrim nebom – avantura je zagarantovana.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI