Vikendarenje: Od emotivne Nikine muzike, do spektakla svetskih iluzija

Priredila: Jelena Milovanović

Kvalitetan zvuk Nika Turković

Lokacija: Bitef art caffe (22h), Mitropolita Petra 8, Beograd
Vreme dešavanja: 28.septembar

Pevačica Nika Turković, jedan od najtalentovanijih glasova regionalne scene, dolazi u Beograd kako bi priredila nezaboravno veče puno energije i emocija. Njene hitove, koji osvajaju radijske liste, sada ćete moći da čujete uživo u intimnoj atmosferi koja obećava vrhunski doživljaj. Očekuje vas spoj popa i soula, uz njenu jedinstvenu harizmu i glas koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ne propustite priliku da budete deo ove večeri prožete samo najkvalitetnijim melodijama.

Magic Baby – C’est la Magie

Lokacija: Sava Centar, Milentija Popovića 9, Beograd
Web site: savacentar.rs

Pripremite se za čarobno veče koje će vas ostaviti bez daha! U Sava Centru, svetski majstori magije Luis de Matos-a, Darcy Oak-a, James More-a,Yu Ho-Jin-a i Enzo Eayne, izvode trikove koji prkose stvarnosti. Ova jedinstvena prilika da uživo vidite magiju u njenom najuzbudljivijem obliku je događaj koji se ne propušta.

Izlet – Krupajsko vrelo

Lokacija: google maps

Skriveni dragulj prirode koji vas poziva na beg iz svakodnevice. Otkrijte ovo idilično mesto u srcu Srbije, gde tirkizno jezero i prelepe šume stvaraju savršeno okruženje za opuštanje i uživanje u prirodnim lepotama. Provedite dan istražujući čarobne pejzaže, uživajući u svežem vazduhu i pravljenju uspomena. Ne čekajte – organizujte izlet i posetite Krupajsko vrelo ovog vikenda.

Doslednost kvalitetnom šopingu – Global Fashion

Lokacija: TC Galerija, Bulevar Vudroa Vilsona 14, Beograd
Web site: globalfashion.rs

Za sve koji traže luksuz i eleganciju, Global Fashion u TC Galerija Beograd je vaša nova šoping destinacija. U ponudi su najprestižniji brendovi kao što su Loro Piana, Bottega Veneta, Zegna i Tom Ford, koji garantuju vrhunski kvalitet i bezvremenski stil. Uložite u komade koji definišu luksuz i priuštite sebi šoping iskustvo kakvo zaslužujete – osetite čar prestižne mode na dohvat ruke.

Zasladite vikend poslasticama Japana – Japanski dezerti Mochi u Beogradu

Lokacija: Ruzveltova 13, Beograd
Web site: mochi.rs

Premijum japanski dezerti Moti, smoothie, kokteli, limunade, sveža i zdrava pića sa dostavom u Beogradu. Ako želite da doživite slatku eksploziju ukusa, poseta Mochi kuglicama na Dorćolu je neizostavna! Ove delikatne japanske poslastice, punjene raznovrsnim kremastim i voćnim nadevima, predstavljaju pravo uživanje za nepca. Savršena kombinacija mekane, elastične kore i bogatih ukusa čini Mochi kuglice jedinstvenim gastronomskim iskustvom. Otkrijte ovu slatku egzotiku i osvežite svoje čulo ukusa u srcu Beograda.

POVEZANE VESTI