Jeremy Allen White – zvezda nove Calvin Klein kampanje koja nas je očarala harizmom

Tekst: Jovana Ristić

Novi miljenik publike, holivudska zvezda u usponu, glumac poznat po ulogama u seriji ’’Shameless’’ i ’’The Bear’’, nedavno je svojim neodoljivim šarmom ponovo osvojio svet mode kroz novu Calvin Klein kampanju.

Talentovani glumac koji je osvajao male ekrane svojim ulogama, izvajano telo promovisao je u ulozi modela za brend sa kojim je već sarađivao ove godine. Harizma, spoj urbane sofisticiranosti, ležernosti, koje kovrdže više na mestu, ili van njega, učinila ga je muzom ove kultne modne kuće.

Jeremy Allen White & Calvin Klein – savršena kombinacija

Prvi put su sarađivali kada je Jeremy snimio interesantne scene na vrhu jednog njujorškog nebodera. Video snimci podgrejali su javnost i vrteli se na društvenim mrežama iznova. Ovoga puta, za novu jesenju kampanju, Jeremy je pozirao u Los Anđelesu, u jeans kolekciji, delimično obučen, ali uz prepoznatljivo CK rublje, koje je opet izazvalo pravu buru u medijima. Reakcije publike su i više nego pozitivne, što sluti da će se ova vrela saradnja nastaviti. Fotograf Mert Alas je uspeo da prenese savršeno ravnotežu između urbanog i nostalgičnog, gde je Jeremy predstavljen kao slika i prilika old american style. Opuštene farmerke, teksas prsluk, poziranje u donjem vešu, malo Divljeg zapada, dok White sa lakoćom prenosi suštinu Calvin Klein estetike – bezvremenu privlačnost i prefinjenu jednostavnost.

Nepo baby or something more…

Jeremy je odrastao u Njujorku, u porodici sa glumačkim korenima, što ga je podstaklo da i sam krene tim putem. Prvo se bavio plesom, trenirao tap, džez i balet, ali je potom sav fokus preusmerio na glumu. Prava prekretnica u karijeri je uloga Phillipa Gallaghera u seriji ’’Shameless’’, gde je glumio punih 10 godina. Interpretacija pametnog, ali problematičnog tinejdžera donela mu je veliku popularnost, i puno nominacija za razne nagrade. Nakon toga, brilijantno je odigrao šefa kuhinje u seriji ’’The Bear’’, za koju se i posebno pripremao tako što je pohađao časove kuvanja na kulinarskom institutu. Posvećenost zadatku i autentičnost na ekranu nagrađeni su sa dva Zlatna globusa i jednom Emi nagradom.

Stil koji ga izdvaja

Prodorno plave oči, svetla kosa, razigrani stil na crvenom tepihu na kojem uspešno kombinuje klasičnu eleganciju sa neočekivanim detaljima – izdvojila su Jeremyja među ostalim holivudskim zvezdama. Često nosi klasična odela, ali se ne boji da eksperimentiše materijalima, krojevima i detaljima. Jedan od najzapaženiji look-ova je bio na Critics Choice Awards gde se pojavio u crnom custom made Calvin Klein smokingu, ali sa twistom – providnom crnom košuljom koju je nosio ispod sakoa. Na dodeli Zlatnih globusa, iznenadio je modnim izborom providne košulje sa formalnim odelom. Ne sporimo da izgleda zavodljivo i za svaku pohvalu, ali imajte na umu da iza ovako perfektno upakovanih outfita često stoji čitav tim ljudi. Neretko sarađuje sa stilistkinjom Jamie Mizrahi (ona između ostalih, oblači Adele, Jennifer Lawrence), koja za njega uspeva da osmisli outfite da naglašavaju figuru, ali i karakter. Rekli bismo – veoma mudar potez, jer zahvaljujući svom izgledu, kako na crvenim tepisima, tako i van njih, Jeremy zauzima sam vrh liste najbolje obučenih poznatih ličnosti danas.

Foto: Pinterest Arhiva

POVEZANE VESTI