Magični štapić protiv natečenosti je tu? Donosimo sve detalje o Therabody inovaciji u nezi lica

Tekst: Milena Veselinović

Novi proizvodi koji dolaze, neprestano pokušavaju da zauzmu mesto na našim policama, a uzbuđenje koje je izazvalo lansiranje Therabody – TheraFace Depuffing Wand, obećava da će se o ovom proizvodu puno govoriti u bliskoj budućnosti.

On tvrdi da će izmeniti vašu rutinu nege, zamenjujući tradicionalne ledene rolere, krio-kugle, i druge dosadne tretmane. Ako ste tražili jednostavan, a efikasan način da se rešite večitog problema podočnjaka i natečenosti, nastavite da čitate ovaj tekst jer magični štapić koji se nedavno pojavio možda upravo to – magija u gedžetu koja je sada dostupna svima!

Šta je TheraFace Depuffing Wand i kako on radi?

Uređaj kombinuje hladnu i toplu terapiju kako bi pomogao u isticanju kontura lica, umanjenju natečenosti i poboljšanju limfne drenaže. Vrlo je jednostavan za upotrebu, bežične konstrukcije i aktivira se pritiskom na dugme – simple as that. Toplotnu terapiju preporučuju pre nanošenja krema, jer ’’otvara’’ pore, stimuliše cirkulaciju i omogućava proizvodu da se bolje upije u kožu. Hladna terapija, sa druge strane, glavna je stvar kod ovog uređaja, jer pruža tretman hlađenja koji smanjuje podočnjake, natečenost i pospešuje blistavost kože – sve bez neprijatnih temperatura koje često znaju da prate ledene rolere. Ima tri jačine za visoku temperaturu (35°, 38° i 42°) i tri za nisku (14°, 12°, 10°), uz njega dobijate USB-C kabl za punjenje.

Koje su glavne prednosti TheraFace?

Na osnovu ispitivanja utvrđeno je da smanjuje natečenost u regiji oko očiju – idealno je za jutra kada se probudite sa podočnjacima zbog lošeg spavanja, ili problema zadržavanja tečnosti. Takođe, posvetljuje kožu i daje joj zdravi sjaj, stimuliše produkciju kolagena, poboljšava elastičnost i čvrstinu, kao i tonus. Bezbedan je za svakodnevno korišćenje, i sve tipove kože, dermatološki je testiran i pogodan za upotrebu i na reaktivnoj i osetljivoj koži. Kontrastna terapija podrazumeva da se prvo koristi toplo emitovanje koje pojačava cirkulaciju, a zatim se prelazi na hladnoću kako bi se ublažili vidljivi nedostaci i pojačala elastičnost. Zakrivljeni aplikator lako dopire do svih tačaka na licu. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu, efikasan i lako prenosiv – staje u svaki neseser. Za svega 8 do 10 minuta do savršene kože koju ćete voleti!

Ako je verovati prvim utiscima koji su se pojavili na mreži, TheraFace se pokazuje delotvornim i ovo je uređaj koji će tek postati hit među skincare entuzijastima, i neizostavni saveznik na putu ka lepšoj koži.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI