Pronašli smo brend čiju trikotažu obožava svetski jet set – upoznajte Level44

Tekst: Jovana Ristić

Spojite li modernu eleganciju i neprikosnovenu ženstvenost, dobićete brend koji osvaja – Level44 osnovan je u Moskvi od strane Ksenye Moyamii, a vrlo brzo se izdvojio i postao sinonim za atraktivnu estetiku koja objedinjuje neodoljive krojeve i jedinstvene detalje.

Ksenya na Instagramu uživa titulu It devojke, u čijem stilu pronalazimo inspiraciju jer je sve što obuče tako effortless, a tako efektno.

Level 44 – moda van okvira

Osnovni materijali koje koriste u izradi garderobe su svila, vuna, pamuk, viskoza, teksas i koža, a svaki komad je dizajniran da istakne lepotu ženskog tela na savremen način. Udobno, prijatno, ponekad edgy i smelo, ali ujedno comfy i besprekorno elegantno – uz  Level44 bićete primećene jer se ističu svojom autentičnošću. Ovde možete pronaći širok asortiman i odenuti se od glave do pete za sve prilike. Bilo da volite tomboy estetiku, ili preferirate garderobu koja ističe liniju vašeg tela – u ponudi imaju sve, od pantalona, jakni, kaputa, preudobne trikotaže i udobnog kućnog loungewear-a, do elegantnih haljina, vunenih setova, džempera, i aksesoara.

Posebnu pažnju su nam privukli jeans modeli atraktivnih krojeva, klasični boyfriend, zatim kargo verzije, iscepane traperice, pantalone sa glazed efektom, kao i neočekivana kombinacija sa organzom koja će zauzeti posebno mesto u vašem ormaru. Nenametljivi miks trendi komada inspirisanih devedesetim, sa laganim iskorakom ka savremenijim krojevima čine se kao pun pogodak za ovu sezonu. Za office friendly stil, tu su savršeni sakoi oversized krojeva, od kombinacije viskoze i vune, poput modela Not like a boy, koji dolazi i u jednako privlačnoj karo verziji. Level44 ništa ne prepušta slučaju, a ako pogledamo sastav i materijale koje koriste za šivenje, rekli bismo da su ovo komadi koji će trajati i koji su vredni investicije. Ksenya obožava haljine, tako da one čine neziostavni deo DNK brenda.

Vanvremenski materijali i trendi krojevi

Od Moskve, preko Pariza, pa sve do glamuroznih noći u  Njujorku, možete nositi komade Level44, jer se ovaj brend odlično uklapa u svakodnevni život onih koji žele da se istaknu svojim stilom, a da pritom zadrže sofisticiranu notu. Level44 je zbog svog kvaliteta cenjen među mnogim poznatim ličnostima, stilistima i modnim entuzijastima koji preferiraju da eksperimentišu i istražuju svoj stil, izlazeći stalno iz zone komfora, i osluškujući trendove It devojaka sa mreža. Od sezonskih kolekcija koje prate urbani puls mode poput topova sa dubokim V izrezom, kropovanih kožnih jakni, do klasičnih komada male crne haljine, kožnog mantila, jakne retro kroja sa naglašenim naramenicama, Level44 uspešno balansira između mode koja osvaja i odeće koja se voli.

Foto: Instagram @le4v4el

POVEZANE VESTI