Šoping vodič koji će vam olakšati izbor – Sastavili smo listu kupaćih za moderne muškarce

Tekst: Jovana Ristić

Muška moda u kupaćim kostimima se stalno menja, a ovog leta imamo prilike da uživamo u raznovrsnim stilovima koji su prilagođeni različitim potrebama i ukusima.

U ovom vodiču predstavljamo vam najnovije trendove za koje se nadamo da će vam biti od koristi u pronalasku vašeg idealnog modela kupaćeg.

Kakve su tendencije danas

Održivost je postala ključna tema u modnom svetu, a kupaći tu nisu izuzetak. Brendovi sve češće koriste reciklirane i ekološki prihvatljive brzosušeće materijale poput poliestera, najlona, organskog pamuka čime dodatno pomažu očuvanje životne sredine.

Šta je u trendu ovog leta

Smeli printovi su pravi hit sezone, od tropskih motiva poput ovih iz Loro Piana, preko geometrijskih dizajna do apstraktne umetnosti i animal printa, ovi kupaći kostimi su savršeni izbor za one koji žele da budu primećeni. Ako je neko potražio prugice, očarani smo ovim iz Jacquemus nove kolekcije. Takođe, u igri su retro stilovi inspirisani 70-im godinama (Tom Ford Swim Shorts), često dolaze u kraćim dužinama, živopisnim bojama i vintage paternu koji evocira nostalgiju, ali je i dalje pritom veoma moderan. Kako bez crno-belih kombinacija, kakva je ova Tom Ford? Ujedno, tu su i minimalistički dizajni za one koji samo žele jedan suptilni blend in kada koračaju plažom. Sofisticirano i bezvremeno, ako pitate nas.

Bez obzira na potrebe i vaš lični stil, ovog leta postoji savršeni kupaći za svakog modernog muškarca. Osećajte se samouvereno u onome što nosite, i ne zaboravite – uživajte u svakom trenutku svog odmora!

Foto: Promo

POVEZANE VESTI