Style crush nedelje – Hanna Schönberg It girl 2024.

Tekst: Jovana Ristić

Švedska influenserka i modna blogerka Hanna Schönberg koju na Instagramu prati preko milion ljudi, inspiriše nas svojim stilom, lepotom, energijom i estetikom kojom postavlja nove standarde.

Modne kombinacije koje svakodevno deli sa pratiocima, beauty saveti koje upisujemo u svoje beleške, garderober koji poseduje, minimalistički pristup modi sa skandinavskim osnovama, čine je atraktivnom pa i ne čudi što je u svojoj karijeri imala brojne uspešne kolaboracije sa svetski poznatim brendovima. Upoznajmo bliže ovu mladu devojku koja je svojom pojavom, a kasnije i brendom koji je osmislila Arakii, osvojila svet mode i društvenih mreža.

Strast prema modi razvila se još u detinjstvu

Hanna je od malih nogu zaljubljena u modu. Kao dete oblačila je mamine cipele i igrala se njenim nakitom i odećom. Priseća se ’’Gledanje starih fotografija je prava zabava, nikada se nisam bojala eksperimentisanja sa različitim materijalima, printovima i bojama’’. Za nju, luksuz se ne ogleda samo u materijalnim stvarima, već i prilici da radi i istražuje ono što voli i što je ispunjava. Njen rad prožet je strašću i ljubavi prema modi, a onda i lepoti i putovanjima, što je čini izuzetno svestranom, ali pre svega autentičnom i posebnom na influenserskoj sceni.

Ostvarenje najvećeg sna – brend Arakii

Kako Hanna ističe, kada kreira za svoj brend, vodi se onim što bi i sama ponela u dnevnim i večernjim varijantama. Upravo je tim iskrenim pristupom i pronašla put do srca ljubitelja mode koji su njenom brendu poklonili svoje poverenje. Misija Arakii je da inspiriše ljude da eksperimentišu svojim svakodnevnim stilom, dodajući ključne komade i jedinstvene detalje koji će ih izdvojiti. Hanna inspiraciju pronalazi u svetu koji je okružuje – na ulici, među talentovanim dizajnerima kao i na društvenim mrežama, modnim revijama i u svojim prijateljima. Priroda i promene godišnjih doba veliki su pokretač njene motivacije, uživa u zalascima sunca, talasima na plaži i cvetanju cveća.

Kolaboracije na koje je ponosna

Od kampanje za Levi’s 501 džins koji je proslavio 150 godina postojanja ovog kultnog denim brenda, do saradnje sa NA – KD fashion u okviru linije kupaćih kostima, kao i kolekcije nakita Pilgrim, Hannin uzbudljivi put od devojke iz komšiluka do It devojke svetskog kalibra, inspiracija je mnogima da slede svoje snove i ne odustaju od njih.

Foto: Instagram @hannaschonberg

POVEZANE VESTI