Vikendarenje – leto kaže da brinemo o sebi, pripremili smo vam vodič za vikend u kojem ćete uživati

Priredila: Jelena Milovanović

Take care – Pure Market

Kralja Petra 69, Beograd

Mesto gde se nalazi najbolje čuvana skincare tajna na domaćim prostorima. Premium skincare brendovi koji – ako pitate negovane dame, zaista daju rezultate i čine vidljive benefite na vašoj koži, nalaze se upravo u Pure marketu. Častite svoju kožu najboljom negom.

Mens sana in corpore sano – Mavic Belgrade

Hercegovačka 19, Beograd

Ne čekajte da vam određeni događaj, putovanje, situacija bude povod da postanete najbolja verzija sebe. MAVIC ima reputaciju da stvara čuda po pitanju učinkovitosti treninga na vašu psihu, izgled i zdravlje. Tako da svaki dan je događaj kome bi trebalo pristupiti u najboljoj formi.

Haljine po kojima ćete biti upamćeni – Ines Atelier

Zmaja od Noćaja 1, Beograd

Leto je savršena prilika da istaknete ženstvenost, eleganciju, boju kože i figuru. Zato je vreme da za vikend svratite u Ines Atelier i izaberete haljinu koja će učiniti da se osećate kao najbolja verzija sebe. Shopping je pravo hedonističko iskustvo/putovanje, kada haljine isprobavate u najlepšem ambijentu u gradu.

Travel, travel, travel – Regent Porto Montenegro

Porto Montenegro, Tivat 85320, Crna Gora

A gde bolje nego do ultimativne It mondenske destinacije do koje se stiže za samo pola sata avionom. Regent Porto Montenegro već godinama drži najviše standarde kada je putovanje u pitanju – experience, enterijer, gastronomija, wellness i prelep zaliv… should we say more?

Sport and leisure – Golf klub Ada

Ada Ciganlija 2, Beograd

Golf klub Ada je jedan od omiljenih načina da provedemo dan. Nevezano od činjenice da li ste iskusni golfer, uvek je pravo vreme da usavršite neku veštinu. A naša metropola nudi golf iskustvo po svetskim standardima. Štap u ruke i pravac na Adu.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI