Modne lekcije – ako ste u potrazi za savršenim modelom, znamo koji će se kupaći kostimi nositi ovog leta

Tekst: Jovana Ristić

Dok se sunce penje na horizontu i planirate nove letnje avanture na nekoj plaži uz šum talasa, vreme je da obnovite svoj ormar novom selekcijom kupaćih kostima.

Ovog leta, modni trendovi donose osvežavajuću kombinaciju stilova, boja i pattern-a koji će vas zasigurno inspirisati. Bilo da planirate all inclusive odmor na tropskom ostrvu ili vikend beg uz obalu, naši predlozi će vam pomoći da pronađete savršen kupaći kostim. Od jednodelnih krojeva do šarenih bikinija, otkrijte koji modeli će dominirati plažama ovog leta.

Jednodelni modeli koje ćemo nositi

Oni su sinonim za eleganciju i funkcionalnost. Ove godine, dolaze sa upadljviim detaljima poput oversized šnala ili metalnih kopči kako bi dodali statement momenat. Idealni su za one koji vole da budu stilizovani i na plaži i van nje. Pogledajte modele poput Mara Hoffman Lucia One Piece, Brigitte, La Reveche, ili Magda Butrym u nežno roze nijansi sa cvetom.

Edgy bikini za one najhrabrije

Divlji i smeli, animal print je uvek prisutan na modnoj sceni, ali ovog leta doživljava pravu renesansu. Snake print, leopard ili zebra uzorci, koje promovišu zvezde poput Kim Kardashian, vraćaju se na velika vrata. Ovi smeli uzorci odišu samopouzdanjem i hrabrošću, čineći vas zvezdom svake plaže. Nezaobilazni su za sve one koji žele da se istaknu i prigrle svoju avanturističku stranu.

Leto je, odaberite boje jer vibrantni kolorit je uvek in

Radost dolazi u svim bojama, a leto 2024. donosi eksploziju stilova na plažama. Bilo da birate vatreno crvenu poput Hailey Bieber ili tropski limeta ton kao Sophia Richie, šareni kupaći kostimi su najveseliji trend sezone. Ovi modeli omogućavaju beskonačne kombinacije, omogućavajući vam da se istaknete i izrazite svoju individualnost. Kombinujte ih sa laganim lanenim pantalonama ili prozirnim sarongom za savršeni letnji outfit. Naši favoriti ove sezone se Zimmermann Ottie Scarf  dvodelni bikini i Viera Flutter Sleeve model, čiji se gornji deo može nositi i preko dana kao top sa džinsom.  

Sa klasikom nema greške

Za one koji preferiraju bezvremensku eleganciju, klasični modeli kupaćih kostima su pravi izbor. Jednostavni, ali efektni, ovi kostimi nikada ne izlaze iz mode. Crni bikini top (Lido) kombinovan sa šortsom od teksasa ili haljinom od lana stvara savršen casual look za svakodnevne letnje avanture. Ovi modeli pružaju savršenu ravnotežu između stila i udobnosti. Možete ih pronaći u kolekcijama BEBE by Dunja, Lisa Marie Fernandez, Hunza G, Zimmermann.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI