6 aplikacija za bolju organizaciju

Tekst: eleven eleven

Uneti mir i red u haos u kojem se nalazimo svakodnevno ume biti izazovno.

Savremene tehnologije imaju potencijal da olakšaju funkcionisanje pa zašto ne bismo iskoristili njene mnogobrojne benefite. Sastavili smo listu aplikacija koje bi vam mogle pomoći da se bolje organizujete na privatnom i poslovnom planu, i da na kraju dana imate više slobodnog vremena za sebe.

Nemojte se bojati, nije ovo ’’još jedan razlog’’ da budete više na svom telefonu. Naprotiv, postoje odlične opcije gde nam telefon i aplikacije pojednostavljuju stvari i predstavljaju rešenje problema.

Namenjena je prvenstveno velikim timovima jer olakšava komunikaciju između saradnika, čime se ubrzava rad na projektima. Podjednako je dobra i za planiranje individualnih zadataka. Putem ove aplikacije možete organizovati dnevne, nedeljne ili čak kvartalne aktivnosti. Dostupna je besplatna verzija sa osnovnim funkcijama za single korisnika, a ako želite pristup većem broju opcija, mesečna pretplata kreće se od 5$ pa na više.

Ocena: 4.5/5

Ovaj vid rešenja za organizaciju dolazi sa kalendarom koji pomaže da vizualizujete svoju radnu nedelju, po boji klasifikujete važnije događaje i da pratite raspored, budžet i sastanke koje ste dogovorili. Cena basic paketa na mesečnom nivou je 3.99$.

Ocena: 4.2/5

Idealna aplikacija za vas i vaše saradnike putem koje ćete imati detaljan pregled kroz sve zadatke koji čekaju realizaciju. Ako želite da poboljšate funkcionalnost u vašem timu, precizno definišete rokove izvršenja, delegirate posao, pratite izveštaje, Asana je zaista fleksibilna opcija i jednostavna za upotrebu preko mobilnih telefona ili računara. Imate pogodnost instaliranja besplatne aplikacije, a ukoliko vam ona ne zadovoljava potrebe planiranja, mesečna pretplata je 14.99$.

Ocena: 4.8/5

 MONDAY

Kreativna platforma koja nudi različite opcije u zavisnosti od kategorije posla za koju se opredelite. Bilo da ste dizajner, marketing stručnjak, radite u HR sektoru, kao softvare developer, u okviru Monday aplikacije naćićete sve što vam je potrebno da se organizujete. Maksimalna produktivnost vašeg tima zavisiće od efektno raspoređenih zadataka, a ova aplikacija ima odličnu opciju da ispratite šta je ko od saradnika izvršio sa liste planiranih obaveza. Kreativne table su sjajne jer omogućavaju vizualizaciju odrađenog posla i omogućavaju da uvek budete u toku jedni sa drugima. Postoji free plan koji možete instalirati, ili se pretplatiti na mesečni paket u iznosu od 24€.

Ocena: 4.8/5

Pomoći će vam da zadržite fokus na svoje dnevne obaveze i namenjena je pre svega ličnoj upotrebi. Selekcijom kategorije posla koji želite isplanirati, aplikacija vas dalje vodi kroz vrlo prijatan korisnički interfejs i pomaže vam da imate sve svoje isplanirate obaveze na jednom mestu, od podsetnika da pošaljete poslovne izveštaje, do podsetnika da čestitate rođendan prijatelju, a može umrežiti uređaje i pristupiti joj i sa vašeg pametnog sata. U slučaju da vam besplatni paket za single korisnika ne nudi dovoljno opcija, mesečna pretplata je 9$.

Ocena: 4.6/5

Foto: Promo

POVEZANE VESTI