11:11 travel radar – hoteli čije je otvaranje najavljeno za 2024. godinu

Tekst: Milena Veselinović

Sezona pred nama obećava uzbudljiv preokret, puno putovanja i svitanje novih horizonta. 

Dok se svet postepeno otvara, pred nama je era novih početaka i otkrića. Za vas izdvajamo otvaranje sedam izvanrednih hotela koji obećavaju ne samo ekskluzivan smeštaj na nekim od najelitnijih svetskih lokacija, već i prozor u neke od najčarobnijih kutaka planete. Od Pariza do Tokija, od Toskane do Dubaija, svaki hotel je jedinstvena priča o dizajnu i inovacijama koji čekaju da bude doživljeni.

Kotiyagala Resort, Nacionalni Park Yala, Šri Lanka: U harmoniji sa prirodom, Kotiyagala Resort nudi prostrane, moderno opremljene vile sa privatnim bazenima za svaku smeštajnu jedinicu, ušuškane u srcu divljine Nacionalnog parka Yala. Ovaj rezort obećava jedinstveno iskustvo susreta sa divljim životinjama, dok minimizira uticaj na prirodno okruženje. Potražite svoj zen kutak upravo u ovom rezortu koji će biti središte prave nezaboravne avanture u kojoj se možete susresti sa slonovima, leopardima ali i krokodilima u njihovom prirodnom okruženju.

Voaara Madagaskar – Sva raskoš na jednom ostrvu: Voaara, smešten na idiličnom ostrvu Sainte-Marie na severnoj strani, nudi ekskluzivan odmor u raju Indijskog okeana sa tirkizno plavim plažama od kojih zastaje dah. Sa početnih osam bungalova i ekstravagantnom vilom, ovaj rezort pruža nezaboravan boravak u divljini u jednom od najpoželjnijih kutaka sveta.

Hotel des Grands Voyageurs – Quartier Saint-Placide, Pariz: Zamislite lagani vremeplov, unazad u zlatno doba putovanja, ulazak u dom strastvenog kolekcionara umetnosti – upravo to vam pruža’’Hôtel des Grands Voyageurs’’. Sa 138 soba, ovaj hotel u srcu Pariza, u blizini četvrti Saint Germain, nudi spoj francuske i američke kuhinje u svojoj vibrantnoj transatlantskoj brasserie, dok vas Poppy bar poziva na koktele u kasne noćne sate.

Villa Il Santo – Regija Chianti, Toskana, Italija: Ukoliko tražite beg u rustični italijanski luksuz, Villa Il Santo je vaša destinacija. Ovaj šarmantni smeštaj, sa sedam soba, pozicioniran među toskanskim brdima, okružen vinogradima i maslinjacima, nudi autentični osećaj italijanske elegancije i tradicije. Predlažemo degustacije vina, testiranje meda, ture obilaska vinograda kao i bašti jasmina i ruža.

Janu Tokyo – azijski dragulj vredan pažnje: Janu, partnerski brend poznatog Amana, ovog marta otvara svoja vrata u Tokiju sa obećanjem duhovnog gostoprimstva i živahne društvene scene. Smešten u budućem ‘Modern Urban Village’, Janu Tokyo predstavlja spoj prestiža i wellnessa, obećavajući jedinstveno iskustvo u srcu Japana, sa impresivnih 122 soba na raspolaganju.

The Newman Hotel – Fitzrovia, London: The Newman, prvi hotel kompanije Kinsfolk & Co, donosi savremeni pristup i uzbudljivu eklektiku u Fitzroviju. Sa 81 sobom i apartmanima, evropskom brasserie, koktel barom i wellness spratom, The Newman je dizajniran da zadovolji putnike željne inovativnosti i udobnosti.

The Lana, Dubai – Prva adresa Dorchester kolekcije na Bliskom istoku: The Lana predstavlja raj za ljubitelje kulinarstva sa Michelin-zvezdicama poput Martina Berasateguija i Jean Imberta. Ovaj hotel sa 225 soba i apartmana donosi novu dimenziju izobilja u Dubai, obećavajući nezaboravne trenutke uz vrhunske kulinarske kreacije.

Ova nova otvaranja hotela za 2024. godinu nisu samo statusni i simbol komfora, već i obećanje novih početaka, avantura i otkrića. Ovo je poziv da istražimo svet na novi način, uz mogućnost da obogatimo naše živote i sećanja.

Foto: Promo

POVEZANE VESTI